DOLAR
32,2671
EURO
34,6561
ALTIN
2.407,78
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

Aderans Construction Kalitesi ile Girne Zeytinlik’te Lüks Villa Projesi My House Premier

Aderans Construction Kalitesi ile Girne Zeytinlik’te Lüks Villa Projesi My House Premier
12.09.2023 14:30
6
A+
A-

Aderans Construction imzası ile Girne Zeytinlik’e inşa edilen, 20 lüks villadan oluşan My House Premier çağdaş mimari yapısı ile dikkat çekiyor.
Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

Şimal Kıbrıs Girne’de hem konumu hem de mimarisiyle dikkat çeken lüks villa projesi My House Premier Aderans Construction kalitesi ile inşa edildi.

Kıbrıs Emlak Merkezi kurumsal üyeleri içinde yer edinen Aderans Construction’ın My House serisinin beşinci projesi olan My House Premier’in satışları devam ediyor.

Yerli ve yabancı yatırımcılar tarafınca yoğun ilgi gören lüks villa projesi, bilhassa Girne’de havuzlu villa arayanların ilk tercihi olmaya devam ediyor.

 

My House Premier Hakkında

4+1 havuzlu, geniş teras ve çevre yoluna yakın konumda bulunan My House Premier, son çağdaş mimari ile tasarlandı.

Girne’nin eşi olmayan dağ ve deniz manzarasına da haiz olan lüks villa projesinde toplam 20 lüks villa bulunuyor.

My House Premier, tüm bilgileri ile yaşamın tadını çıkarmaya yönelik tasarlandı. En süite yatak odalı ve şömineli olan lüks villa projesinde yerinizi almak için Aderans Construction ile iletişime geçebilirsiniz.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

 

Etiketler: my house premier, aderansEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.