DOLAR
32,2508
EURO
35,0726
ALTIN
2.464,61
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C

CYS Homes Direktörü İbrahim Bozoğlan Kıbrıs inşaat projelerini ve CYS Solar’ı söyledi.

CYS Homes Direktörü İbrahim Bozoğlan Kıbrıs inşaat projelerini ve CYS Solar’ı söyledi.
08.10.2023 07:27
4
A+
A-

Kıbrıs inşaat sektöründe prestijli projeler üretiyor, güneş enerjisi mevzusunda kuvvetli çözümler sunuyor. CYS Homes ve CYS Solar Direktörü İbrahim Bozoğlan, Kıbrıs’ın ilk ve tek emlak haber portalı Kıbrıs Emlak Merkezi’ne konuk oldu.

Güneş enerjisinin popülaritesi yeni yeni artarken, onlar 17 senedir bu işi yapıyor. Enerji sektörünün yanında, inşaatta da prestijli yapılar üretiyorlar.

Lefkoşa Yenikent bölgesinde lüks konut projelerine yaşam veren CYS Homes ve CYS Solar Direktörü İbrahim Bozoğlan ile şirketlerin yol haritasını konuştuk.

CYS Homes neler yapıyor, firmayı birazcık tanıyabilir miyiz?

Ilk olarak kaliteli malzemeler kullanarak kaliteli konutlar yapıyoruz. Her ihtiyaca çözüm bulmayı hedefleyen yapıları hayata geçiriyoruz. Değişik büyüklüklerde 2+1 daireler, 3+1 daireler, dubleks benzer biçimde değişik daire çözümleri ve penthouselar üretiyoruz.

Yenikent projesinde prestij vurgusu var, nedir projenin bilgileri?

İnşaatın yapıldığı bölge Yenikent bölgesi, en nezih bölgelerden biri. Prestij vurgusunu buradan alıyor projemiz. Ek olarak mimari yapısından alıyor. Ve doğal olarak ki yüksek kalitesi: hem işçilik hem de araç-gereç.

İnşaat kanadında yol haritanızda neler var?

İnşaat kanadında agresif değiliz. Yoğunluğumuz solar enerji noktasında. CYS Solar olarak agresif bir büyümemiz var. CYS Homes olarak daha güvenilir adımlarla ilerlemeyi tercih ediyoruz. Daha kaliteli projelerle devam etmek istiyoruz. Yılda 1-2 proje bitirmek şimdilik hedefimiz. Doğal olarak ilerleyen dönemde hedefimiz değişebilir fakat şimdilik bu şekilde.

Solar enerji mevzusunda hizmet veriyorsunuz. Bu mevzuda ne benzer biçimde çözümler üretiyorsunuz?

Solar enerjide 17 senelik bir tecrübemiz var. Mesleki tecrübemiz oldukça güçlü.

Anahtar teslim çözümler üretiyoruz. Solar kısmında da kalite bizim için oldukça mühim. Getirmiş olduğumuz ürün kalitesi ve işçiliğimiz bizi gene değişik kılıyor. Fark yaratan solar sistem çözümlerimiz var.

Solar enerjiyi kimlere önerirsiniz?

Solar sistem ülkemiz için lüks değil.

Yaşam standartlarımızı yükseltmemiz solar enerjinin hayatımızın bir parçası olmasını gerektiriyor.

Elektrik faturası 500 liranın üstünde gelen tüm konutlarda solar enerji kullanılabilir.

Bunun yanında ticari işletmelerde, fabrikalarda, kobi olarak nitelendirdiğimiz işletmelerde kaçınılmazdır. Kısa sürede geri dönüşümü olacak bir yatırımdır.

“YATIRIMCILAR KIBRIS EMLAK MERKEZİ’NDEN KENDİNE YOL HARİTASI ÇIKARTMALI”

Son olarak Kıbrıs Emlak Merkezi okuyucuları için bir mesajınız var mı?

Ben Kıbrıs Emlak Merkezi’ni yakından takip edenlerdenim. Sektörün tüm donelerini içinde barındıran ve paylaşımını icra eden bir platform. Takip edilecek bir site. Burada bir daire almaya karar verdiğinizde daire bilgisi, şirket bilgisini tüm bilgileri inceleyebileceğiniz, bulabileceğiniz ve güvenle de tercih yapabileceğiniz bir platform. Bu tür yatırımları meydana getirecek olan kim olursa olsun incelemeli, araştırmalı ve Kıbrıs Emlak Merkezi’nden kendine bir yol haritası çıkartmalı.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: cys homes, ibrahim bozoğlan, cys solar panelEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.