DOLAR
32,2176
EURO
34,7047
ALTIN
2.442,64
BIST
10.244,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Açık
21°C

Meba Platinium Life Projesinde Penthouse Şıklığı

Meba Platinium Life Projesinde Penthouse Şıklığı
16.09.2023 01:45
1
A+
A-

Yüksek standartlara haiz konutlar tasarlayan Meba Construction’ın Yenikent’e inşa etmiş olduğu Meba Platinium Life projesinde penthouse daireler teslime hazır.
Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

Meba Construction’ın Yenikent’te villa konforunda bir yaşam sunmuş olduğu Meba Platinium Life projesinde penthouse daireler teslime hazır.

Gelecek aylarda yaşamın başlamış olacağı proje, mimarisi ile dikkat çekiyor. Geniş terası ve benzeri olmayan kent manzarası ile kendine fanatik bırakan proje Türk Malı olarak inşa edildi.

Kıbrıs Emlak Merkezi kurumsal üyelerinden Meba Construction’ın Yenikent villalar bölgesine kazandırdığı projede satışlar tüm hızıyla devam ediyor.

Meba Platinium Life Penthouse

135m2 kapalı alanı ve 40m2 geniş terası ile toplamda 175m2 büyüklüğünde olan penthouselar 3+1 ve Türk malı olarak inşa edildi.
Her dairede Fransız şömine ve tüm daire teraslarında barbekü bulunan projenin, salon ve mutfakta seramiğin estetiği, yatak odalarında İtalyan Lamine Parke konforu mevcut.
Projenin klima alt yapısı, merkezi web, merkezi uydu alt yapısı, petek, kombi ve şofben alt yapıları bulunuyor.
Mutfak dolaplarında akrilik fren sistemli ve tüm yatak odalarında gömme dolap var. Birinci derslik duşa kabinlerin kullanıldığı dairelerde, bina çatı yüzeyinde mantolama yapılmış oldu. Dış cephede jotun kalitesiyle 5 yıl solmazlık garantisi veren projenin pencereleri yalıtımlı, doğramaları ise komfort çift cam.
Balkon korkulukları cam füme lamine küpeşteden meydana getirilen Meba Platinium’un daire giriş kapıları çelik, iç kapılar da Amerikan pres.
Bina merdivenleri organik mermer ve sahanlıkları seramikten yapılmış oldu.
Yenikent’e inşa edilen projede her daireye iki tane otopark yapılmış oldu.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.