DOLAR
32,2459
EURO
34,8143
ALTIN
2.436,10
BIST
10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Açık
20°C

Northernland’ın Gazimağusa Villa Projesi Emerald Villas Tuzla

Northernland’ın Gazimağusa Villa Projesi Emerald Villas Tuzla
22.09.2023 10:39
6
A+
A-

Northerland Group’un Gazimağusa Tuzla bölgesine inşa etmiş olduğu projesi Emerald Villas Tuzla’da satışlar hızla aşama kaydediyor. Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

Gazimağusa, Girne ve İskele bölgesinde inşa etmiş olduğu markalı konut projeleriyle öne çıkan Northernland, projelerine hız kesmeden devam ediyor.

“İlklerin Projesi olan Grand Sapphire Resort & Residences” i inşa eden ve satışlarında oldukça başarı göstermiş olan şirket, villa projelerine de aynı hızla devam ediyor.

Northernland’ın inşa etmiş olduğu Emerald Villas Tuzla projesi de Gazimağusa villa projeleri içinde en oldukça aranan projeler içinde.

Toplamda 19 villanın yer almış olduğu proje, yemyeşil bir çevrede, tabiat ile uyumlu ve çağdaş bir mimariyle inşa ediliyor.

“Refah ve lüksü bir arada bulacağınız Emerald Villas Tuzla” 3+1 ve 4+1 villalardan oluşuyor.

emerald villas tuzla-gazimağusa

Projenin inşası başladı ve temelleri atıldı bile. Ekim 2023 tarihinde teslim edilecek villaların satışları da hızla aşama kaydediyor.

Son kalan villalar hakkında detaylı data almak için Northernland ile iletişime geçebilirsiniz.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: emerald villas tuzla, emerald villas, northernlandEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.