DOLAR
32,3934
EURO
34,7795
ALTIN
2.397,20
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Şimal Kıbrıs günlük kiralık ev seçeneklerini incelediniz mi?

Şimal Kıbrıs günlük kiralık ev seçeneklerini incelediniz mi?
03.10.2023 07:02
3
A+
A-

Kıbrıs günlük kiralık dinlence evi seçeneklerini mi inceliyorsunuz? En hususi fırsatlar ve fiyatlar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

kıbrıs günlük kiralık

Şimal Kıbrıs günlük kiralık ev seçeneklerini incelediniz mi?

Pandemi öncesi Şimal Kıbrıs’ta dinlence düşünenlerin tercihi genel anlamda bolca yıldızlı ve casinolu oteller oluyordu.

Yerli yada yabancı gezgin, genel anlamda otel tatilini tercih ediyordu.

Fakat salgınla beraber, değişen alışkanlıklardan biri de bu oldu.

Otel yerine, temasın ve iletişimin minimum olduğu dinlence evleri öne çıkıyor.

Bilhassa de günlük yada kısa dönemli dinlence evleri.

Kıbrıs’ın ilk ve tek emlak haber – duyuru portalı Kıbrıs Emlak Merkezi olarak, yeni içeriklerimizden biri de KKTC günlük kiralık kategorisi.

Bu kategoride Şimal Kıbrıs genelinde günlük kiralık olarak tercih edebileceğiniz emlak seçenekleri var.

İster dinlence, ister kısa süreli konut arayanlar için, duyuru çeşitleri dikkat çekiyor.

Bu yazımızda sizinle öne çıkan Şimal Kıbrıs günlük kiralık ev çeşitlerini sıralayacağız.

Girne’de Liman Manzaralı Daire

Şimal Kıbrıs’a tatile gelenlerin de, adada yaşayanların da popüler tercihlerinden biri Girne Limanı. Zamanı yapısı, rahat manzarası, leziz restoranları, barları ve yazları süregelen canlı müzik performansları devamlı dikkat çekiyor. Zamanı limanda oturmak bile bu kadar keyifliyken, orada kalmaya ne dersiniz? Kıbrıs Emlak Merkezi kurumsal üye firmalarından Euro – Mediterranean Investment Company (EMIC) portföyünde yer edinen Kyrenia Harbour Apartments Girne’de eşi olmayan bir seçenek sunuyor.

Benzersiz konumu ile tarih, kültür ve lüksü buluşturan bu projede, daire tiplerine bakılırsa değişik konaklama seçenekleri var.

İsmini mis kokusuyla malum çiçeklerden alan projede Nergis, Yasemin ve Manolya konut tipleri, Girne günlük kiralık ev arayanlar için tercih edilebilir.

Bu evlerden günlük kiralık bedeli 125 Dolar’dan başlıyor.

Esentepe’de Lüks Dinlence Evleri

Şimal Kıbrıs Girne’nin doğusunda yer edinen Esentepe bölgesi, bilhassa yabancı yatırımcıların gözde tercihlerinden. Bölgeye birbirinden lüks konut projeleri kazandıran Kıbrıs Emlak Merkezi kurumsal üyelerinden Cyprus Construction, Maldive Homes ile hususi bir fırsat sunuyor.

Lüks Esentepe konut projesi içinde, dileyen misafirler için kısa süreli dinlence evi seçenekleri de var. İsterseniz daire, penthouse ve müstakil villada konaklayabilirsiniz.

Bilhassa pandemi sebebiyle yurt dışına çıkamayan birçok tatilci, lüks bir dinlence için bu projeye yoğun ilgi gösteriyor.

Misafirlerine tesis içindeki varlıklı imkanlarla otel konforu sunan Maldive Homes’ta günlük kiralık daire tutarları 130 Euro’dan başlıyor.

Gazimağusa’da Günlük Kiralık Daire

Şimal Kıbrıs’ın liman şehri Gazimağusa da son dönemde günlük kiralık daire seçeneklerinin arttığı bir bölge. Kıbrıs Emlak Merkezi kurumsal üyelerinden Northernland Rentals bu bölgede hususi ve hesaplı seçenekler sunuyor.

Merkezi konumda, lüks dizayn edilmiş dairelerin fiyatı 50 Dolar’dan başlıyor.

Girne Günlük Kiralık Havuzlu Villa

Bir projenin haricinde, kendinize ilişkin bir villa mı aramıştınız? Günlük kiralık villa seçenekleri de Kıbrıs Emlak Merkezi’nde. Kurumsal üye emlak acentelerimizden Henry Charles Estates portföyünde yer edinen villa Girne Çatalköy’de. Kendine ilişkin havuzu olan villa, keyifli bir dinlence seçeneği sunuyor. Günlük kiralık bedeli ise 130 Sterlin.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.