DOLAR
32,2620
EURO
34,7145
ALTIN
2.396,86
BIST
10.282,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

Şimal Kıbrıs’ta Bir İlk: Noyanlar 280 Show House İle Yaza Hazır

Şimal Kıbrıs’ta Bir İlk: Noyanlar 280 Show House İle Yaza Hazır
22.09.2023 17:46
5
A+
A-

50 Senelik tecrübeye haiz, İskele ve Mağusa bölgesinde yaptıkları projelerle dikkat çeken Noyanlar Firmalar Grubu, ev almak isteyen müşterileri için 10 değişik projede yer edinen 280 tane birbirinden değişik konsepte döşenmiş örnek daireleri gösterime sundu. Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

noyanlar-show-house-kıbrıs-emlak-merkezi (1)

İskele’de ve Mağusa bölgesinde inşa etmiş olduğu konut projeleriyle öne çıkan, 50 senelik tecrübesi ve kurumsal yapısıyla itimat veren Noyanlar Firmalar Grubu, her bütçeye ve her zevke uygun çağdaş ve lüks konutlar inşa etmeye devam ediyor.

 Noyanlar’dan Yaza Hazırlık

Yaza süratli bir başlangıç yapmayı planlayan Noyanlar, projelerinin tümü için 280 tane örnek daireyi gösterime hazırladı ve yatırımcıların beğenisine sundu.

İskele bölgesinde yer edinen Sea Life Plus, Royal Sun Residence, Royal Life Residence, Park Residence, Sea Pearl Residence, Four Season Life ve Magusa kent merkezindeki Angel Towers’taki örnek daireler, yatırımcıya almış olduğu konutu evvelde ve birebir olarak görme fırsatı sunuyor.

10 değişik projede yer edinen 1+1, 2+1 ve penthouse tipi daireler, banyodan mutfağa, yatak odasından salona kadar kaliteli işçilik ve en yüksek kalitede araç-gereç ile inşa ediliyor. Residence, Towers, Villa ve  tüm projelerin söz verildiği tarihte teslime hazır hale gelmesi için büyük uğraş veriliyor.

Tüm projeler içinde açık havuz, su parkı, kapalı havuz, restoranlar, bar, spa, beyaz perde salonu, spor salonu, oyun alanı, oyun sahası, kapalı ve açık otopark ve güvenlik hizmetlerinin bulunması, proje yatırımcılarını ayrıcalıklı hissettiriyor.

Noyanlar Firmalar Grubu Direktörü Ahmet Noyan, kaliteye daima kıymet verdiklerini, teslim ettikleri tüm projelerde bunun görüldüğünü belirterek, devam eden projelerinin de kalitenin ön planda tutularak inşa edildiğinin altını çizdi.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

 

 

Etiketler: noyanlarEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.