DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

Yapım İnşaat Direktörü Ceren Köse Şimal Kıbrıs emlak-inşaat sektörünü değerlendirdi.

Yapım İnşaat Direktörü Ceren Köse Şimal Kıbrıs emlak-inşaat sektörünü değerlendirdi.
02.10.2023 01:29
19
A+
A-

Kıbrıs emlak sektörünün tecrübeli adı Yapım İnşaat Direktörü Ceren Köse, Şimal Kıbrıs gayrimenkul sektörü ile ilgili güncel durumu paylaştı. Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

ceren-köse-yapım-inşaat-kktc-konut-projesi-lefkoşa-girne (1)

Yapım İnşaat Direktörü Ceren Köse Şimal Kıbrıs emlak-inşaat sektörünü değerlendirdi.

Yapım İnşaat Şimal Kıbrıs’ın neredeyse her bölgesinde hizmet veriyor. Hem müteahhitlik hizmeti veren hem de kendi adına projeler geliştirip üreten Kıbrıs’ın tecrübeli inşaat firmalarından.
Şirket Direktörlerinden Ceren Köse konuğumuz. Şimal Kıbrıs emlak-inşaat sektörünü detaylı olarak konuştuk, bölgesel olarak değerlendirdi.
Lefkoşa, Girne, Güzelyurt.. Proje satışları iyi mi gidiyor, yeni proje emekleri var mı? Ve daha bir fazlaca detay röportajımızda.

Keyifli okumalar..

“Lefkoşa’da Yeni Projeler Başlıyor”

Piyasanın şu anki durumunu iyi mi yorumluyorsunuz?

Aslen tüm piyasadaki paydaşlarımız benzer biçimde bilhassa son dönemde durgun bulunduğunu söyleyebilirim. Sadece bizim projelerimizin satışı oldukça iyi gitti. Dereboyu’nda açtığımız apartman projelerin satışlarını tamamlamak üzereyiz, inşaatlarını da. Lefkoşa’da yeni projeler başlatacağız.

Girne’de de 2 projemiz var şu an yapımı devam eden, onların da inşaatları bitmek suretiyle. Güzelyurt projemiz aslına bakarsan ODTÜ’de çalışan yada okuyan kişileri hedef alan bir proje. Eylül’e kadar o bölgede fazlaca fazla hareket beklemiyorum.

Piyasanın durağan olması bizim durağan hareket ettiğimiz anlamına gelmiyor doğal olarak ki. Biz üzerimize düşeni hayata geçirmeye, üretmeye ve proje geliştirmeye devam ediyoruz.

“Girne ve Lefkoşa İçin Yeni ve Değişik Konseptler Çalışıyoruz”

Uzun süredir beklenen bir haber geldi, gezi engellemelerinin azaltılmasıyla piyasa hareketlenir mi? Beklentiniz ne yönde?

İlla ki bir hareketlenme olacaktır. Sadece derhal tüm piyasa ayağa kalkmaz. Birazcık süreci izlemek gerekiyor. Biz her türlü senaryo için hazırlığımızı yaptık. Yeni projeleri çalışmaya başladık. Hem Lefkoşa hem de Girne’de yeni ve değişik konseptler geliştiriyoruz.

Şuan satışı devam eden projelerimizde de tanıtım kampanyalarımızı hızlandırdık.

Pandemi periyodunu iyi mi geçirdiniz?

Pandemi döneminde çalışmaya ve üretmeye devam ettik. Düzgüsel zamana nazaran durgun ve belirsiz bir dönem geçirmiş olsak da buna nazaran planlama yaptığımız için beklenilen senaryoları yaşadık. Satın alan memnuniyeti benzer biçimde mevzulara olan özenimizi asla elden bırakmadık ve bu döneme nazaran güzel diyebileceğimiz satışları tamamladık.

Elinizde iyi mi bir emlak stoğu var?

Lefkoşa bölge için değerlendirirsek, elimizde yığın kalmadı. Şundan dolayı projelerde son 1 daire kaldı satışta. Güzelyurt projesi için birazcık yığın var diyebilirim, onda da Eylül olmadan, öğrenciler, öğretim görevlileri adaya gelmeden fazlaca fazla bir hareket başlamaz diye düşünüyorum. Girne projelerinde de birazcık yığın var sadece Girne piyasasının hareketlenmesiyle bu yığın hızlıca eriyecektir. Şundan dolayı projelerimiz hem konumları hem de konseptleriyle ön planda.

“Hem Yeni Projeler Hem De Yeni Yatırımlar Var”

Yeni proje planınız var mı?

İnşaat mevzusunda yeni proje çalışmalarımız var. Lefkoşa ve Girne bölge ağırlıklı yeni projeler üstünde çalışmaya başladık. Lefkoşa’da gene apartman projelerimiz başlamış olacak. Girne’de fazlaca güzel bir bölgede parselizasyon çalışmamız olacak. Detaylar belli oldukça sizinle paylaşmaya devam edeceğim.

İnşaat haricinde da yeni projelerimiz var. Birkaç değişik kolda çalışmalarımız devam ediyor. Fazlaca yakında bu tarz şeyleri da etken edip, paylaşacağım.

Kıbrıs emlak sektöründeki gelişimleri, yatırım fırsatlarını ve emlak ilanlarını portalımızdan Türkçe, İngilizce ve Rusça olarak takip edebilirsiniz. 

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: ceren köse, yapım inşaatEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.