Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı bütçesi görüşülüyor

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı bütçesi görüşülüyor

İstanbul Iktisat Zirvesi İcra Kurulu Başkanı Abdullah Kıymet de İstanbul Iktisat Zirvesi’nin gelecek yıllarda KKTC’de gerçekleşebileceğini kaydetti.

İstanbul Iktisat Zirvesi, iki günlük programın arkasından bugün Çırağan Sarayı’nda yapılacak panellerin arkasından İstanbul Altın Değerler Ödül Töreni ve Gala Yemeği ile son bulacak.

İki gün devam eden etkinlik, Koluman Otomotiv’in ana sponsorluğunda gerçekleşti ve dünya genelinden iş insanları, akademisyenler, bürokratlar ve politikacıları bir araya getirdi.

Zirve süresince ekonomik koşullar ışığında iklim değişikliğine uyum, sürdürülebilir kalkınma, dijital dönüşüm ve geleceğe ilişkin birçok mevzu, dünya çapındaki gelişmeler ve gelecek öngörüler üstüne gerçekleşen paneller ve oturumlarla tartışıldı.

Zirvede bugün çeşitli sektörlerden mühim adların katılımıyla 6 açık oturum daha düzenlenecek. Türkiye’nin ve Avrupa’nın iş ilişkilerinden müdafa sanayisinin geleceğine, dijital dönüşümden sürdürülebilirlik stratejilerine kadar geniş bir yelpazede mevzular ele alınacak.

– İstanbul Altın Değerler Ödül Töreni ve Gala Yemeği gerçekleştirilecek

Zirve sonunda İstanbul Altın Kıymet Ödül Töreni kapsamında 13 kurum ve şahıs, çeşitli alanlardaki mühim katkılarından dolayı ödüllendirilecek.

İki günlük zirvenin sonunda gerçekleştirilecek İstanbul Altın Değerler Ödül Töreni ve Gala Yemeği, meşhur tasarımcıların son trendlerini sergilediği 100. yıl defilesine de ev sahipliği meydana getirecek. Programında sonunda canlı müzik performansı gerçekleşecek. Bu etkinlik, kültür, moda ve sanatı bir araya getiren zirvenin öne çıkan özelliği olacak.