Alsancak ve Lapta’da bugün 2 buçuk saatlik elektrik kesintisi uygulanacak.

Alsancak dağ yönü (kısmen) ile Malatya köyü, Alsancak’ın cenup ve cenup batı bölümleri, Lapta’nın bir kısmı, Lapta Yavuzlar Lisesi ile Rose Garden Dinlence Köyü bölgesi, Lapta Babil Bahçeleri bölgesi ile Lapta Polis Karakolu bölgesinin etkileneceği kesinti 09.00 ile 11.30 saatleri içinde olacak.

Kıb-Tek’ten verilen bilgiye gore kesinti orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak bakım-onarım çalışmasından kaynaklanacak.

Ek olarak,  Haspolat, Değirmenlik ve Ercan bölgesinde bugün öğle saatlerinde 5 saatlik elektrik kesintisi yapılacak.

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu tarafınca meydana getirilen duyuruda şebekede yapılacak emek vermeden dolayı bugün

Dikkat... Bu bölgeler elektriksiz kalacak...

Dikkat… Bu bölgeler elektriksiz duracak…

09.00 ile 14.00 içinde, şu bölgelerin elektriğinin kesik olacağı duyuruldu:

“Levent Kesimhane ve civarı, Değirmenlik çemberi ile Değirmenlik 14. Zırhlı Tugayı arası yol üstündeki bölge ve Değirmenlik 14. Zırhlı Tugayı, Paksüt, Levent Yem Fabrikası, Haspolat Levent Tuğla Tesisleri ve civarı, Haspolat Kirli Endüstri’nin bir kısmı, Haspolat Et Kombinası Tesisleri ve civarı, Haspolat Kirli Endüstri’nin bir kısmı ve Başpınar Un Fabrikası, UKÜ, Hala Sultan İlahiyat Koleji ve civarı, Haspolat Çemberi ile Hurdacılar Arası Bölge ve Haspolat, Haspolat arıtma tesisi ve civarındaki su kuyuları, Ercan Devlet Üretme Çiftliği bölgesi, Sivil Havacılık Dairesi radar binası, Ercan Havaalanı şantiye bölgesi ve Kırklar’ın bir kısmı, Airkam Ltd, hurdacılar bölgesi ve civarındaki su kuyuları, Haspolat Meslek Lisesi’nden Haspolat Endüstri Bölgesi’ne kadar olan bölge, Haspolat Endüstri Bölgesi’nin tamamı, Haspolat köyünün bir kısmı.”