İskele'de 6 saat elektrik kesintisi yapılacak...

İskele’de 6 saat elektrik kesintisi yapılacak…

Dışişleri Bakanlığı Mensupları ve Eşleri Derneği (DİMED) Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ni ziyaret ederek, şampiyon meleklerimiz anısına, derneğin hayata geçirmek istediği projelere katkı amaçlı toplanan bağışı takdim etti. Görüşmede derneğe daha çok katkı sağlanmasına yönelik düşünce alışverişinde bulunulmuş oldu.

DİMED Başkanı Doç. Dr. Oya Ertuğruloğlu, Yönetim Kurulu ve dernek üyelerinden oluşan bir heyetle, 12 Ekim 2023 Perşembe günü, Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne bir ziyaret gerçekleştirmiş oldu. Gerçekleşen görüşmede, Adıyaman’daki zelzele esnasında İsias Otel’de yaşamını kaybeden 35 kişinin adını yaşatmak için hedeflenen projelere katkı olarak, Dışişleri Bakanlığı Mensupları ve Eşleri Derneği (DİMED) Başkanı Doç. Dr. Oya Ertuğruloğlu’nun himayeleri ve Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) ile iş birliğinde düzenlenen, Dışişleri Bakanlığı mensubu Ideal Alemdar’ın yazdığı “Zümrüdü Anka Yolunda” kitabının tanıtım ve imza günü etkinliğinden elde edilmiş gelirin tümü Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne hedefledikleri projeleri hayata geçirmeleri için bağış olarak verildi.

Dernek Başkanı Ertuğruloğlu, KKTC’yi temsil etmek suretiyle voleybol turnuvasına katılmak için gittikleri Adıyaman’da depremde hayatlarını kaybeden 6 veli, 5 öğretmen ve 24 sporcu evlatlarımızın acısını herzaman kalplerimizde taşıdığımızı ifade ederek, anılarının hayata geçirilecek güzel projelerle yaşatılacağını altını çizdi. Ertuğruloğlu DİMED olarak dernek çalışmalarından elde edilmiş gelirle daima eğitime ve küçüklere yönelik katkı yapmakta olduklarını söylemiş oldu.