DOLAR
44,3438
EURO
51,5575
ALTIN
6.313,38
BIST
13.168,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
10°C
İstanbul
10°C
Çok Bulutlu
Salı Çok Bulutlu
11°C
Çarşamba Çok Bulutlu
11°C
Perşembe Az Bulutlu
14°C
Cuma Az Bulutlu
18°C

KIBRIS Berova: Halkın refah seviyesinin yükseltilmesi için çaba gösteriyoruz

20.10.2023 01:44
11
A+
A-
KIBRIS
 Berova: Halkın refah seviyesinin yükseltilmesi için çaba gösteriyoruz

[ad_1]

Gerçekleşen görüşmede, MASİB Başkanı Mehmet Tatar, vatandaşa iş imkânı yaratan ve ülkeye ekonomik katkı elde eden sektörün bilhassa son dönemlerde bir ekip sıkıntılarının var bulunduğunun altını çizerek, taleplerini dile getirdi. 

MASİB Başkanı Tatar, birliğin beklentilerinin içinde bilhassa; “Mevcut antrepoların artışı, şahıslar bazında meydana getirilen vasıta satışları ve bireysel ithalat mevzularında sektörün yaşamış olduğu sıkıntıların giderilmesi için talep edilen düzenlemeler’ başlıkları yer aldı. 

BEROVA 
Maliye Bakanı Dr. Özdemir Berova da konuşmasında her meslek gurubunda bir ekip sıkıntılar gördüklerini bunu paydaşların da dile getirdiğini ve bu sıkıntıların iyileştirilmesi adına yasaklayıcı önlemler ile değil de yasalar, tüzükler ve mevzuatlar çerçevesinde belli bir ekip düzenlemelere gidildiğini, bu çalışmalarında genele doğal olarak bulunduğunu kaydetti. 

Maliye Bakanı Berova ek olarak, halkın refah seviyesinin yükseltilmesi ve aynı oranda sektörlerin güçlendirilmesi adına hükümetin yaşamı kolaylaştırıcı adımların atılması noktasında azami çaba gösterdiğini, bunu yaparken devletin gelirlerini de kayba uğratmayacak şekilde çalıştıklarını kaydetti.

[ad_2]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.