DOLAR
33,9875
EURO
37,8340
ALTIN
2.821,35
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C

KIBRIS Burak Maviş: Başbakan Ünal Üstel, Nazım Çavuşoğlu'nu iyi okumalı

09.09.2023 04:22
4
A+
A-

[ad_1]

“20 Senelik kurt bir politikacının nabza gore şerbet verdiği bir durumla karşı karşıyayız” diyen Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası Genel Sekreteri Burak Maviş, “Ben Nazım beyi tanıyorsam bilmiş olduğu her neyse onu meydana getirecek. Bir başkasının fikrine ikna olmadığı sürece ehemmiyet vermiyor. ‘Ben yaparım olur’ zihniyetinin Bakanlar Kurulu içindeki tek örneğidir Nazım bey. İki öğretmen sendikası öteki bakanlara daha oldukça eğitimi konuştu Nazım beyden. Nazım beyle diyalog kurulması mümkün değil. Tüm bu yaşananların sebebi Nazım beydir” dedi.

“Başbakan Ünal Üstel, Nazım beyi iyi okumalı”
Maviş, koltuğun tatlı bulunduğunu, daha büyük koltuğun ise daha tatlı bulunduğunu ifade ederek, Ulusal Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu’nun Başbakan olma arzusunda bulunduğunu kaydetti. “Nazım bey önceki dönemlerde Başbakanlık koltuğuna iyi mi oturulduğunun bilincinde” diyen Maviş, “Nazım bey evlatlarımızın üstünden o koltuğa oturmak için bir bildiri veriyor aslına bakarsak… ‘ben hazırım’ diyor. Başbakan Ünal Üstel Çavuşoğlu’nu iyi okumalı” diye konuştu.  
 

[ad_2]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.