DOLAR
32,1895
EURO
34,9461
ALTIN
2.506,77
BIST
10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
25°C
İstanbul
25°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

KIBRIS Cumhurbaşkanı Tatar, Erdenay için düzenlenen törene katıldı

KIBRIS
                                        Cumhurbaşkanı Tatar, Erdenay için düzenlenen törene katıldı
01.09.2023 18:48
4
A+
A-

[ad_1]

Cumhurbaşkanlığından meydana getirilen açıklamaya nazaran, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Atletizm Federasyonu’nda meydana getirilen törendeki konuşmasında, Besim Erdenay’ın ulusal bir atlet, başarıya ulaşmış bir sporcu, ömrünü spora ve gençlere adayan, iyi bir öğretmen bulunduğunu söylemiş oldu.

Her yönüyle örnek alınacak güzel bir insanı kaybetmenin derin üzüntüsü içinde bulunduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, Erdenay’a Tanrı’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diledi.

Cumhurbaşkanı Tatar, “Internasyonal topluluğun sporda Kıbrıs Türklerine uyguladığı haksız engelleme ve engellemelere karşın hedeflerimizden vazgeçmeyeceğiz. Sana söz veriyoruz, vasiyetini yerine getireceğiz. Seni ve verdiğin hizmetleri unutmayacağız” dedi.

[ad_2]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.