DOLAR
35,9526
EURO
37,3370
ALTIN
3.304,45
BIST
9.807,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
4°C
İstanbul
4°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
5°C
Cuma Hafif Yağmurlu
8°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
7°C
Pazar Hafif Yağmurlu
7°C

KIBRIS Erhürman: Memleket En Derin Ekonomik Krizi Yaşarken “İskemle Oyunu” Devam Ediyor

06.09.2023 17:46
7
A+
A-
KIBRIS
 Erhürman: Memleket En Derin Ekonomik Krizi Yaşarken “İskemle Oyunu” Devam Ediyor

[ad_1]

Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası’nı (KTEZO) ziyaret eden Tufan Erhürman’a milletvekilleri Fikri Toros ile Filiz Besim de birlikte rol aldı. KTEZO Başkanı Mehmet Ali Ardıç ile Genel Koordinatör Hürrem Tulga’nın da hazır bulunmuş olduğu görüşmede, yaşanmış olan sıkıntılarla ilgili görüş alışverişinde bulunulmuş oldu ve bundan sonrasında izlenecek yol haritasıyla ilgili değerlendirme yapılmış oldu.

ERHÜRMAN: EKONOMİDE EN ÖNEMLİ UNSURLARDAN BİRİ ÖNGÖRÜLEBİLİRLİKTİR

Ziyaret esnasında söz alan CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, kendine “hükümet” diyen yapının durmadan bir aktivite içinde olduğuna dikkat çekti ve bu aktivitelerden hiçbirinin de Kıbrıs Türk halkının menfaatleri doğrultusunda olmadığını belirtti. Devamlı bir halde “sandalye oyunu” oynandığına vurgu meydana getiren Erhürman, bu sırada da memleketin en derin ekonomik ve demokratik krizlerinden birini yaşadığının altını çizdi. İnşaat sektörünün çevresindeki yan sektörlerde bir hareketlilik, bunun haricinde kalan alanlarda ise sorun bulunduğunu belirten Erhürman, hareketlilik olan sektörlerde bile öngörülebilirlik problemi olduğuna dikkat çekti. Erhürman, ekonomide en mühim unsurlardan birinin öngörülebilirlik bulunduğunu altını çizdi. 

“TALEP AÇISINDAN KIBRIS TÜRK HALKI ARTIK YOK HÜKMÜNDE”

[ad_2]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.