DOLAR
43,5273
EURO
51,4843
ALTIN
7.011,56
BIST
13.891,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Az Bulutlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C
Pazar Yağmurlu
12°C
Pazartesi Çok Bulutlu
12°C

KIBRIS Gazze'deki hastane saldırısı… Berova: Dünya buna artık daha çok izleyici kalmamalı

18.10.2023 15:08
9
A+
A-
KIBRIS
 Gazze'deki hastane saldırısı… Berova: Dünya buna artık daha çok izleyici kalmamalı

[ad_1]

Maliye Bakanı Dr. Özdemir Berova,  İsrail’in Gazze’de hastaneyi hedef alan saldırısını kınayarak; “dünya buna artık daha çok izleyici kalmamalı, internasyonal toplum, bu vahşetin sona ermesi için harekete geçmeli, “dur!” diyebilmeli” dedi. 

Maliye Bakanı Dr. Berova mesajında şunları kaydetti; 

“İsrail, Gazze’de bir hastaneyi hedef aldı. Aralarında oldukça sayıda hanım ve çocuğun da bulunmuş olduğu yüzlerce sivil Filistinli yaşamını yitirdi. Bu bir katliamdır. Bu insanlık sucudur. Dünya’nın gözleri önünde gerçekleşen bu katliamdan insanlık adına utanıyorum. 
Gazze’de yükselen feryatlar yüreklerimizi parçalıyor. Bir doktor olarak, bir siyasetçi olarak, her şeyden önemlisi varoluş mücadelesi veren bir halkın mensubu, Kıbrıs Türkü bir yurttaş olarak, bu gaddar, bu barbarca saldırıyı lanetliyorum. 
Dünya’nın neresinde olursa olsun, savunmasız insanların; adamların, bayanların, dahası masum evlatların öldürülmesi kabul edilemez ve dünya buna artık daha çok izleyici kalmamalı, internasyonal toplum, bu vahşetin sona ermesi için harekete geçmeli, ‘dur!’ diyebilmeli.”

[ad_2]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.