DOLAR
34,0242
EURO
38,0228
ALTIN
2.827,57
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

MenkulPort Yatırım Ajansı İstanbul Nişantaşı ofisi ile Türkiye’de…

18.10.2023 22:52
6
A+
A-
MenkulPort Yatırım Ajansı İstanbul Nişantaşı ofisi ile Türkiye’de…

Kıbrıs konut projeleri ve KKTC’nin kazançlı yatırım fırsatları, İstanbul’da yatırımcılarla buluşuyor. MenkulPort Yatırım Ajansı Nişantaşı ofisi, rotasını Kıbrıs’a çeviren yatırımcılarının yeni buluşma noktası.

Kıbrıs’ta yaşamak isteyenler, KKTC konut projelerine yatırım yapmak isteyenler MenkulPort Yatırım Ajansı’nda buluşuyor.

Türkiye ofisini İstanbul’un en prestijli merkezi Nişantaşı’nda açan MenkulPort Yatırım Ajansı, yatırımcılarına kazançlı fırsatlar sunuyor.

İhtiyaç analizi ve etkin bütçe planlaması icra eden MenkulPort’un portföyü de oldukça varlıklı.

Kazançlı konut projelerinin yanı sıra bankacılık, sıhhat ve eğitim sektöründe yatırım planlayan iş insanları için de fazlaca kazançlı fırsatlar var.

Kuruculuğunu Özge Yavuz Ayaz ve Atıl Ayaz’ın yapmış olduğu MenkulPort Yatırım Ajansı, kuvvetli ve geniş ekibiyle Ortadoğu, Avrupa ve Uzakdoğu yatırımlarını da yönetiyor.

Nişantaşı ofisinde bireysel ve kurumsal yatırımcılara Kıbrıs danışmanlığı icra eden MenkulPort Yatırım Ajansı, 2019 senesinde Londra ofisinin de kapılarını açacak.

Detaylı data için:

0 212 260 00 36

En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.