DOLAR
32,6284
EURO
35,0019
ALTIN
2.428,96
BIST
10.471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
29°C
İstanbul
29°C
Açık
Çarşamba Açık
30°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
30°C
Cuma Az Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C

Erdem Dönmezoğlu ustalaşmış dekorasyon önerilerini yazdı.

Erdem Dönmezoğlu ustalaşmış dekorasyon önerilerini yazdı.
06.10.2023 02:11
6
A+
A-

Erdem Dönmezoğlu dekorasyonda ustalaşmış destek ihtiyacını yazdı..

fazilet dönmezoğlu

Erdem Dönmezoğlu ev dekorasyonu mevzusunda meydana getirilen yanlışları ve ustalaşmış desteğin önemini yazdı..

 

Yoldam mi, Moda mı?

Dekorasyon dünyasında her gün yeni ürün çeşitleri, yeni renk ve tür kartelaları müşterileri ile buluşuyor.

Evlerini, iş yerlerini değiştirecek yada minik dokunuşlar ile yenileyecek müşteriler ise dekorasyonel fikirleri yakalamak için ev dergilerinden yada toplumsal medyadaki mecralardan yardım almaya çalışıyor.

Dergilerden yada bu tip mecralardan alınan yardım kimi zaman hüsranla sonuçlanırken, kimi zaman de bire bir kopyadan öteye geçemiyor. Ne yapmak istediğinizi ve tarzınıza uygun olup olmadığını fazlaca iyi çözümleme etmeniz gerekiyor bu dokunuşlarda.

İşte tam da bu aşamada ustalaşmış destek almak, işin ehliyle çalışmak ön plana çıkıyor. Siz internette yada dergide gördüğünüz tasarımları kendiniz halletmeye çalıştığınızda aynısı olmuyor değil mi?

Aldığımız bu yöndeki şikayetleri düzeltmek daha masraflı oluyor müşteriler için. O yüzden sürece başlamadan ustalaşmış destek öneriyoruz.

Hepimiz Erdem Decoration olarak, en küçük bir ürün alımından, büyük projelerimizde, müşterilerimize ücretsin ‘dekorasyonel danışmanlık hizmeti’ sunuyoruz. Bunu yaparken, yapılacak alanın genel özellikleri, dokusu, kullanılacak başka ürünlerin kombinasyonu ve müşterimizin tarzını da harmanlayarak ürünü yada ürünleri alanın yıldızı hale getiriyoruz.

Doğal ki ürünleri seçerken modayı kovuşturmak, moda renkleri uygulamak periyodu yakalamak açısından mühim.

Burada şunu vurguluyorum, zamandan ve dönemden bağımsız olan ‘Yoldam’ terimini.

Her ferdin ve her mekanın bir ‘stili’ olması icap ettiğini savunanlardanım. Yoldam bir imza gibidir. Kısaca tamamen kişiye hususi. Bunu yakalamak doğal ki pek de kolay değildir. Sadece bir stili kişiye yada mekana harmanlandığınız vakit işte akıllardan çıkmayacak ve hiçbir vakit özünden ayrılmayacak bir parçayı yakalamış oluyorsunuz.

Yoldam sahibi olmak yada yoldam sahibi mekanlar yaratmak aslen ‘kendine özgü’ olmaktır. En minik ayrıntılar ile fark yaratmaktır. Modayı takip ederek kendine harmanlaman anlamı taşıyor.

Kısaca göze sokmak değil, akılda kalmak..

Ve bu coşku ile yaşam boyu bir olmak..

 

Erdem Dönmezoğlu

Faziler Dönmezoğlu’nun öteki yazıları okuyabilirsiniz..

 

Etiketler: erdem dönmezoğlu, erdem decorationEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.