DOLAR
33,9886
EURO
37,8641
ALTIN
2.823,14
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C

Gemaş ve Dolphin Markaları Artık Kıbrıs’ta

15.09.2023 15:18
12
A+
A-

A’da Z’ye tüm havuz ürünlerini üreterek 60’dan fazla ülkeye ihracat meydana getiren ve Türkiye’nin en büyük havuz malzemeleri üreticisi olan GEMAŞ ile dünyanın en iyi otomatik havuz temizleme robotu olan Dolphin Otomatik Havuz Süpürgeleri, Pools Plus bünyesinde artık Kıbrıs’ta.

Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

A’da Z’ye tüm havuz ürünlerini üreterek 60’dan fazla ülkeye ihracat meydana getiren ve Türkiye’nin en büyük havuz malzemeleri üreticisi olan GEMAŞ ile dünyanın en iyi otomatik havuz temizleme robotu olan Dolphin Otomatik Havuz Süpürgeleri, Pools Plus bünyesinde artık Kıbrıs’ta.

GEMAŞ Kıbrıs dağıtıcısı ve yetkili teknik servisi olmasının yanı sıra, Dolphin marka robotların yetkili satış noktası da olan Pools Plus Girne Ozanköy’de açıldı.

Havuz bakım ürünlerinde kalitesiyle bir dünya markası olan GEMAŞ bununla birlikte bilhassa mevcut havuzlara da kolaylıkla uygulanabilen tuz-klor jeneratörleri, otomatik kimyasal dozajlayıcı sistemleri şeklinde birçok yenilikçi havuz otomasyon sistemleriyle havuz bakımını oldukca daha kolaylaştırıyor. Öteki taraftan dünyanın en iyi otomatik havuz temizleme robotu olan Dolphin bilhassa kullanım rahatlığı, hijyenik oluşu ve zamandan tutum sağlamasıyla dikkat çekiyor.

Kotak, “KKTC’ye getirilen bu ürünler ülkemizin ekonomisine ve insanlarımızın sağlığına ciddi katkılar sağlayacak”

Pools Plus direktörü Serhat Kotak yapmış olduğu açıklamada, KKTC’ye getirilen bu ürünlerin ülkemizin ekonomisine ve insanlarımızın sağlığına ciddi katkılar sağlayacağına inandığını belirterek, “İnsan sağlığını ve bugünün en büyük problemi olan zamandan tasarrufu ön plana aldık. Temsil ettiğimiz GEMAŞ markası bu alanda bir dünya markası. Bu çerçevede, havuz bakımında kullanılan klor kimyasal içinde ne olduğu sebebiyle yanlış kullanıldığı durumlarda insan sağlığına ciddi zararlar vermekte. Bu yüzden havuzlarımızda klor kullanımını tamamen ortadan kaldıran, çevre dostu ve sıhhatli olmasının yanı sıra hijyenik de olan GEMAŞ tuz-klor jeneratörlerini ülkemize getirmekten sevinç duyuyoruz. Tuz-klor jeneratörleri evimizde kullandığımız sofra tuzuyla çalışan, havuzun klor seviyesini otomatikman algılayıp ona nazaran otomatikman havuzun klor ve PH derecesini ayarlayan bir sistem. Hem sıhhatli hem de zamandan tutum ettiren bir ürün. Gene aynı şekilde Dolphin otomatik havuz bakım robotu vakit ve emekten tutum etmemizi elde eden bir ürün. Ülkemize hayırlı olsun” dedi.

Pools Plus tüm Gemaş ve Dolphin ürünlerinin yedek parçalarını bünyesinde bulundurmanın yanı sıra yetkili teknik servisi hizmetlerini de veriyor.

 

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.