DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
28°C

Kıbrıs Lüks Villa Projelerinden En Yenileri

27.08.2023 15:02
3
A+
A-

Yüksek yaşam standartları, hususi alanlar ve lüks olanaklar sunan Kıbrıs lüks villa projeleri Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

Naturel güzellikleri, zamanı zenginlikleri ve çağıl yaşam olanakları ile Şimal Kıbrıs’ı cazip hale getiren lüks konut projeleri.

Çağdaş mimari ve son teknoloji donatılarla, son dönemlerin en fazlaca tercih edilen konut projelerinden villalar.

Kıbrıs’ta bulunan villa projeleri, çoğu zaman yeşil alanlarla çevrili, deniz manzaralı, sakin ve lüks bir yaşam sunan villaları içeriyor. Çoğu zaman hususi havuzlar, geniş bahçeler, açık ve kapalı otoparklar, fitness merkezleri, sauna ve hamamlar, çocuk oyun alanları, 24 saat güvenlik hizmetleri benzer biçimde birçok özellik ile beraber tasarlanıyor projeler.

Kıbrıs’ta bulunan villa projeleri, yüksek kira getirileri ve artan gezgin talebi sebebiyle yatırımcılar için de mühim bir fırsat sunuyor.

İşte Kıbrıs Emlak Merkezi kurumsal inşaat şirket üyelerinin lüks villa projelerinden en yenileri:

 

Aladağ İnşaat: Velux By Aladağ

Kıbrıs Emlak Merkezi kurumsal üyeleri içinde yer edinen Aladağ İnşaat’ın yepyeni lüks villa projesi olan Velux By Aladağ hem şehrin yanında hem de gürültüden uzak bir konumda Çatalköy’de.

Velux By Aladağ projesinde 11 tane 4+1 villa bulunuyor. 200 ve 300 m2 genişliklerine haiz villalar geniş konfor alanı ile dikkat çekiyor.

Projede bulunan 4 tane 2+1 konut tipleri ise 90 m2 kullanım alanına haiz.

Ek olarak 4 tane de 1+1 konut tipleri bulunuyor. Büyüklüğü ise 65 m2.

 

Kurtsan Group: 8 Nests Villaları

8 Nests Villaları Kurtsan Group imzasıyla Gazimağusa Ötüken’de. 8 seçki villadan oluşan proje, 330 m² toplam, 240 m² bahçe kullanımlı, havuz seçenekli ve şömineli olarak tasarlandı.

Aile boyu konfor ve keyif sunan mimarisi, alımlı detaylarla zenginleştirilmiş tasarımı, ada yaşamını en naturel haliyle sunan orman ve denize komşu konumu, balkon ve çatı terası, barbekü tadı, refah dolu bir yaşam alanı sunuyor.

 

Tremeşeli Tüm ortaklık: Butterfly Villa

Akıllı ev özelliklerine haiz projenin adı Butterfly Villa.

Ultra lüks konseptte tasarlanan Butterfly Villa, 6×12 m2 sonsuzluk yüzme havuzu, banyo haricinde tüm evde merkezi ısıtma sistemi, klima sistemi, yüz tanıma özelliği ile kapı açma ve görüntülü diyafon özelliklerine haiz.

Perdelerden tutun da sensörlü dolaplara kadar birçok akıllı özellik bulunduran Butterfly Villa 200 m² büyüklüğünde bodrumu da içinde barındırıyor.

 

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: Tremeseli Tüm ortaklık, Kurtsan Group, aladağ inşaat, villaEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.