DOLAR
34,0440
EURO
37,8806
ALTIN
2.799,42
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

Lansman Sürecinin Avantajları ve Fırsatları

04.09.2023 11:55
6
A+
A-
Lansman Sürecinin Avantajları ve Fırsatları

Şimal Kıbrıs inşaat sektörü her geçen gün gelişmeye ve konut projelerinde çitayı yükseltmeye devam ediyor. Her gün değişik konseptte, mimarisi ile dikkat çeken projeler görücü karşısına çıkıyor.
Peki lansman döneminde konut almanın avantajları neler?
Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

Lansmana hususi fırsatlar ve ödeme avantajları ile dikkat çeken projeler hem yatırımcıya hem de konut alıcısına kazandırıyor.

Şimal Kıbrıs inşaat sektöründe değişik lokasyonlarda, mimarisi ve konsepti ile dikkat çeken projeler geliştiriliyor ve lansman döneminde alıcı karşısına çıkıyor.

Peki nedir bu lansman süreci?

Avantajları neler?

 

Neredeyse her gün bir proje lansmana çıkıyor. Kıbrıs’ın değişik bölgelerinde değişik özellikte konutlar üretiliyor.

Lansmana hususi fiyatlar yeni satışa sunulan projenin fiyatı anlamına geliyor.

Bir ürün satışa sunulmuş olduğu vakit tanıtım aşamasındaki fiyat o ürünün lansman fiyatı oluyor. Lansmana hususi olarak bir fiyat belirleniyor.

Şimal Kıbrıs’ta gayrimenkul fiyatlarının uygun olması yatırımcılar için mühim bir fırsat durumunda. Birçok Avrupa ve Akdeniz ülkesine bakılırsa yüzde 50-60 daha azca para ödeyerek bir gayrimenkul satın almak mümkün olabiliyor.

Bu fırsatı bir de lansman döneminde değerlendiren yatırımcı, projenin başlangıcından bitiş sürecine kadar fiyatlarda yüksek oranda kazanç sağlıyor.

Böylelikle lansman döneminde konut almayı tercih edenler hem daha uygun fiyatla ev sahibi oluyor hem de almış olduğu ev kıymet artışına gidiyor.

Eğer sizde ilk fiyat fırsatlardan yararlanmak istiyorsanız Kıbrıs Emlak Merkezi projeler kısmını inceleyebilirsiniz.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: avantaj, lansmanEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.