DOLAR
34,0242
EURO
38,0228
ALTIN
2.827,57
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Latifoğlu Development Direktörü Taşkın Ağaoğlu’ndan Babalar Günü Mesajı

28.08.2023 12:24
8
A+
A-
Latifoğlu Development Direktörü Taşkın Ağaoğlu’ndan Babalar Günü Mesajı

Latifoğlu Development Direktörü Taşkın Ağaoğlu ile Babalar Günü’ne hususi bir röportaj gerçekleştirdik.
Kıbrıs Emlak Merkezi sordu, Latifoğlu Development Direktörü Taşkın Ağaoğlu tüm içtenliğiyle yanıtladı.
Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

Bugün, birçok ülkede kutlanan Babalar Günü, babaların sevgi, saygı ve takdir edilmesi için ayrılmış hususi bigün olarak biliniyor. Babalar, ailelerin temel taşları olarak evlatlarının hayatlarına yön veren, onlara öğütler veren ve destek olan kişiler.

Ikimiz de Kıbrıs Emlak Merkezi olarak Şimal Kıbrıs İnşaat sektöründe hem başarıya ulaşmış konut projeleri geliştiren hem de bir baba olan Latifoğlu Development Direktörü Taşkın Ağaoğlu’yla günün anlam ve önemine ilişkin bir röportaj gerçekleştirdik.

Kıbrıs Emlak Merkezi sordu, Latifoğlu Development Direktörü Taşkın Ağaoğlu tüm içtenliğiyle yanıtladı.

Keyifli okumalar diliyoruz.

 

Iyi mi anlatırsınız baba olmayı, babalık duygusunu?

‘Baba olmak fazlaca eşi olmayan bir duygu’

Bu şekilde şeylerin tarifinde fazlaca iyi değilim. Baba olmak fazlaca eşi olmayan bir duygu. Anneler için bu bir ihtimal daha kolay. Şu sebeple anne bir hamilelik süreci yaşıyor ve ruhsal olarak bu duruma daha acele hazırlanıyor. Bu mevzuda daha erken bilinçleniyor.

Sadece baba evladı doğana, hatta kucağına alana kadar bilincinde olmıuyor. Ve fark etmiş olduğu anda üstüne fazlaca büyük sorumluluklar ekleniyor. Kendi sorumlulukları hali hazırda olsun, fazlaca daha fazlası ekleniyor. Söylediğim benzer biçimde anneler bu mevzuda daha erken ve değişik bir bilince haiz olduğundan baba duruma fazlaca daha değişik bakıyor. Evladı her şeyinde öncelik haline geliyor. Baba hep daha korumacı daha sahiplenici oluyor.

Hatta bazı durumlarda anne oldukça cooldur fakat baba hep koşturuyor. Şu sebeple anne o durumu o denli fazlaca yaşıyordur ki babaya nazaran o durumun olmaması lazım.

Baba olmak fazlaca değişik bir mesuliyet, fazlaca güzel bir duygu. Buna örnek verecek olursam sabah okul günü de olsa iş günü de olsa hep bir arada olup ‘Iyi sabahlar baba’ demesi ya da yaşı küçükse bu şekilde yanına gelip onun da seninle uyumaya emek vermesi fazlaca güzel bir duygu. Ya da bir armağan aldığınızda yüzündeki gülümseme. O insana fazlaca büyük bir haz veriyor.

Kız-erkek fark etmeksizin her çocuk için anası ve babası fazlaca özeldir.

 

Yaptığınız iş yoğun ve stresli. Çocuklarınıza kafi zamanı ayırabiliyor musunuz?

‘Her anın tadını çıkarmak mühim’

 

Çocuklar için hiçbir şekilde kafi vakit diye bir şey yok. Ne kadar çocuklarla zaman geçirirseniz o denli daha geçirmeniz lazım. Şu sebeple çocuğun dünyada suçu, günahı yok. Hiçbir şeyden haberi yok. Sizden öğreniyor, sizden görüyor. Ne kadar sizinle olursa ya da siz ne kadar onunla olursanız olun. Hiçbir vakit kafi vakit olmayacaktır. İlerde bir de ne var biliyor musunuz? Süre geçmiş, çocuk büyümüş. ‘Vay be ikimiz de neler kaçırmışız bu yaşa kadar’ durumu oluyor. O yüzden ne kadar vakit harcarsanız çocuklarla yetmez. Her anın tadını çıkarmak mühim.

 

Çocuğunuzun da bu sektörde devam etmesini ister misiniz?

‘Mutlu olacağı işi yapması mühim’

Çocuğumun kendine nazaran, kendine en uygun olan sektöre devam etmesini isterim. İnşaat sektörü istiyorsa, inşaat sektöründe devam etsin. Başka bir şey yapmak istiyorsa eğer o gün yapılabilecek imkânı ve ortamı var ise onu yapmasını isterim. Mutlu olacağı işi yapması mühim.

 

Kıbrıs emlak merkezi okurlarına babalar günü mesajınız nedir?

‘Çocuklarınızı sevin’

Çocuklarınızı sevin. Çocuklarınızla geçirdiğiniz her anın kıymetini bilin, zevkini çıkarın. Süre kısa ve hızla geçiyor.

 

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: taşkın ağaoğlu, latifoğlu developmentEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.