DOLAR
34,0673
EURO
37,8514
ALTIN
2.797,09
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

North Steel Homes Kalitesi ile Şimal’den Cenup’e Satış

05.09.2023 01:47
8
A+
A-
North Steel Homes Kalitesi ile Şimal’den Cenup’e Satış

Şimal Kıbrıs’ın çelik yapılar mevzusunda önde gelen firmalardan North Steel Homes’un yapıları, Cenup Kıbrıs’tan da yoğun ilgi görüyor.
Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

Genç ve kuvvetli bir organizasyon yapısı ile her türlü hacim ve özellikteki projeyi mimarlık ve mühendislik açıdan gerçekleştirebilecek uzmanlık, edinim ve kapasiteye haiz North Steel Homes’un yapıları Cenup Kıbrıs’tan da yoğun talep görüyor.

Kıbrıs Emlak Merkezi kurumsal üyelerinden North Steel Homes, üretimi tamamlanan Tiny House modeli yapıyı Cenup Kıbrıs’a teslim etti.

Cenup Kıbrıs’tan Tiny House ve prefabrik yapılar mevzusunda araştırma meydana getiren alıcılar Kıbrıs Emlak Merkezi üstünden North Steel Homes üye şirket ile iletişime geçerek hayalindeki tasarımı hayata geçirdi.

Minimalizm akımı ile popüler hale gelen Tiny House modelleri, sadeliğe ve çevreciliğe ehemmiyet veren birçok insanoğlunun tercihi içinde.

Çelik yapılar, betonarme yapılar, konteynerler, prefabrik yapılar, yüzme havuzları, imalathane/depo yapımı, ek yapılar, tadilat ve mimari-mühendislik alanında uzman North Steel Homes, Şimal Kıbrıs’ta güvenli ve şık yapılar tasarlayıp üretmeye devam ediyor.

Siz de sadelik ve şıklığın bir arada buluşmuş olduğu güvenli ve emsalsiz tasarımlar için North Steel Homes ile iletişime geçebilirsiniz.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: çelik yapılar, north steel homes, tiny houseEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.