DOLAR
33,9875
EURO
37,8340
ALTIN
2.821,35
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C

Şifa Construction Tilia Luxury Villas Projesinin Konut Tipleri

30.08.2023 05:11
4
A+
A-

Şifa Construction imzalı lüks konut projesi Tilia Luxury Villas konut tiplerini inceliyoruz.
Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

Ultra lüks villa projeleri ile Şimal Kıbrıs inşaat sektöründe öne çıkıyor Şifa Construction.

Kıbrıs Emlak Merkezi kurumsal üyelerinden Şifa Construction’ın Girne Edremit’e konumlandırdığı lüks villa projesi Tilia Luxury Villas geniş konfor alanı ve çağıl mimari yapısı ile de göz kamaştırıyor.

Tilia Luxury Villas’da 4+1 ve 5+1 geniş alana haiz konut tipleri bulunuyor.

 

Tilia Luxury Konut Tipleri:

A, B ve  D tip villalar 4+1 konut tipinden oluşuyor.

VRV Sistem, elektrikli oto şarj ünitesi, solar sistem altyapısı ve merkezi ısıtma altyapısına haiz konut tipinde tüm dolaplar highgloss.

Çelik ana giriş kapısı, spider cam korkuluk, roof teras, çift vasıta kapalı garaj ve keyif dolu anlamış olur geçireceğiniz şömine de mevcut.

Barbekü, firepit, tüm yatak odaları en suıte, alüminyum konfor çift cam ve kiler odası var.

5×10 metre havuza haiz lüks konutlar, çelik kapsam-ahşap kaplı merdiven özellikleriden.

 

E Tipi Hususi Villa:

5+1 konut tipinden oluşan E tipi villalar; asansör, VRV Sistem, elektrikli oto şarj ünitesi, solar sistem altyapısı, merkezi ısıtma altyapısı özelliklerine haiz.

Tüm dolaplar highgloss, çelik ana giriş kapısı, kiler odası, spider cam korkuluk, 4 vasıta kapalı garaj, şömine ve barbeküye haiz.

Tüm yatak odalarında en süit, aliminyum konfor çift cam, kiler odası, 9×11 metre genişliğinde havuz, hamam, sauna, GYM, kapalı depo odası, roof teras ve çelik kapsam-ahşap kaplı merdiven özelliklerinde olan konut tipinde ihtiyacınız olan her şey var.

Gezinsel bölgede, doğaya yakın ve yatırım fırsatlarıyla dolu Edremit’e konumlanan Şifa Construction imzalı Tilia Luxury Villas’da siz de yerinizi almak için derhal Şifa Construction ile iletişime geçin.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: tilia luxury villas, edremit, şifa construction, girneEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.