DOLAR
34,0673
EURO
37,8514
ALTIN
2.797,09
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

Yapım İnşaat’ın Girne’de inşa etmiş olduğu Begon Villas projesinde satış başarısı

01.10.2023 04:59
16
A+
A-
Yapım İnşaat’ın Girne’de inşa etmiş olduğu Begon Villas projesinde satış başarısı

Girne’de lüks villa arayanlar için oldukça hususi bir proje Begon Villas. Hem konumu hem de mimarisi ile en oldukça incelenen villalar içinde yer ediniyor. Yapım İnşaat, hususi havuzlu lüks villa projesinde satışları tamamladı. Detaylar haberimizde.

yapım-inşaat-satış-başarısı-begon-villas

Ne pandemi, ne dövizdeki belirsizlik. Doğru proje ve doğru kontakt yönetimi daima kazandırıyor. Şimal Kıbrıs’ın lüks konut projesi Begon Villas projesinde tüm konutlar satıldı.

Begon Villas: Girne’nin İmza Projelerinden

KKTC inşaat sektörünün köklü şirketlerinden  Yapım İnşaat, Şimal Kıbrıs emlak sektörüne markalı konut projeleri kazandıran bir şirket. Girne’de inşa etmiş olduğu Begon Villas projesi de eşi olmayan Girne manzarasının lüks ile harmanlandığı bir proje.

Konumu ve mimarisi ile dikkat çeken Begon Villas projesinde 7 değişik konut tipi ile toplam 13 villa var. Hepsi hususi havuzlu. Büyük cam bilgileri, taş duvarları ve begonvil ağaç bilgileri ile Kıbrıs Emlak Merkezi’nin popüler projelerinden biri oldu.

Yapım İnşaat’tan Satış Başarısı

Bir tek incelenmekle kalmadı Begon Villas, Yapım İnşaat hanesine büyük harflerle bir başarı örneği olarak yazıldı. Zira pandemi ile yaşanmış olan belirsizlik, döviz kurundaki sert yükseliş şeklinde olumsuzluklara karşın projenin satışı tamamlandı.  Girne konut projesi Begon Villas’taki tüm konutlar satıldı.

Global Yatırımcı Projeyi Sevmiş oldu

Hem özellik, hem de fiyat olarak standardın üstünde konumlanan Begon Villas projesinde satın alma yapanlar içinde yerli alıcılar da var, global alıcılar da. Bilhassa ABD ve Rusyalı yatırımcıların yatırımdan oldukça, Şimal Kıbrıs’ta yaşamak için projeyi seçmesi öne çıkıyor.

Burada da firmanın dijitale taşımış olduğu kuvvetli marka kıymeti ve global pazardaki tanıtım faaliyetlerinin ne kadar mühim olduğu bir kez daha kendini gösteriyor.

Açıklanmış olduğu günden bu yana yakından seyrettiğimiz, Kıbrıs Emlak Merkezi olarak Türkçe, İngilizce ve Rusça içeriklerle şirket ile yatırımcı içinde devamlı bir kontakt köprüsü kurduğumuz Begon Villas projesindeki başarısı için Yapım İnşaat’ı kutlarız. Bu zor dönemde ortaya çıkan başarı tablosunun, umutsuzluğa kapılan tüm firmalara da esin ve motivasyon vermesini diliyoruz…

Yapım İnşaat’ın kısa sürede açıklanacak hususi projelerini gene Kıbrıs Emlak Merkezi olarak sizlerle paylaşacağız.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: girne villa projesiEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.