Bu çerçevede bütçe görüşmeleri 11 Aralık Pazartesi günü başlamış olacak, 22 Aralık Cuma günü tamamlanacak. Tasarı çalışmalarına, cumartesi ve pazar hariç her gün kesintisiz olarak sürdürülecek.

Pazartesi günü tasarının bütünü üstündeki görüşmelere Maliye Bakanı Özdemir Berova’nın sunuş konuşmasıyla başlanacak ve bütçe tasarısının bütünü üstüne görüşmelerin tamamlanmasının peşinden madde madde görüşülmeye geçilecek. İlk gün Cumhurbaşkanlığı, Cumhuriyet Meclisi ve bağlı kurumların bütçesi ele alınacak.

Salı günü Başbakanlık ile Başbakan Yardımcılığı Gezim Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı; Çarşamba günü Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı; 14 Aralık Perşembe günü Ombudsman, Mahkemeler, Sıhhat Bakanlığı; 15 Aralık Cuma günü Polis Genel Müdürlüğü, Sivil Müdafa Teşkilatı Başkanlığı, GKK bütçesi, İçişleri Bakanlığı; 18 Aralık Pazartesi günü Kamu Hizmeti Komisyonu Başkanlığı, Emek verme ve Toplumsal Güvenlik Bakanlığı; 19 Aralık Salı günü Hukuk Dairesi Başsavcılık, Iktisat ve Enerji Bakanlığı; 20 Aralık Çarşamba günü Sayıştay, Mili Eğitim Bakanlığı; 21 Aralık Perşembe günü Ziraat ve Naturel Kaynaklar Bakanlığı; 22 Aralık Cuma günü Maliye Bakanlığı bütçeleri görüşülecek. Aynı gün gelirler bütçesi ve tasarının bütünü oylanacak. 

Erhürman: Yabancılara mülk satışları raydan çıkmış vaziyette

Erhürman: Yabancılara mülk satışları raydan çıkmış vaziyette

Bakanlık bütçeleriyle beraber bakanlıklara bağlı kurum ve kuruluşların bütçeleri de görüşülecek.