Bir doktor, iki eczacı daha tutuklandı!

Bir tabip, iki eczacı daha tutuklandı!

Program Girne İlçe Başkanı Ramazan Karal’ın yapmış olduğu konuşma ile başladı .Karal konuşmasında şunları söylemiş oldu; “Bu ülkenin kaynakları her insana fazlasıyla yeter, yeter ki o kaynakları kullanmasını bilelim ve o kaynakları eşit ve adil bir halde paylaştıralım. İşte Tekrardan Doğuş Partisi  ortalama 19 aylık Hükümet döneminde yaptıkları tüm icraatlar da buna itina gösterdi. Hükümet içinde en fazlaca gündeme gelen ve en fazla icraat gerçekleştiren  bizim bakanlığımızdır. Bu icraatlarımız bazı kesimleri rahatsız etmiş olacak ki muhalifler YDP’yi iyi mi böleriz, iyi mi parçalarız, en zayıf şekilde iyi mi sokarız derdine düşmüşler. Yaratmaya çalışmış oldukları algının aksine YDP her geçen gün büyüyor, partimize yeni adlar katılıyor.” dedi. 

Atalay; “Yiğit Düşmüş olduğu Yerde Ayağa Kalkar”
Programın devamında konuşan Tekrardan Doğuş Partisi (YDP) Genel sekreteri Talip Atalay birlik beraberlik mesajı vererek son dönemde meydana getirilen istişarelerin ve çalışmaların partiye olan desteğin ve katılımın yoğun bulunduğunu ve YDP’nin halkın umudu bulunduğunu söylemiş oldu. Atalay Karşıyaka’nın kendileri için fazlaca mühim bulunduğunun altını çizerek “Yiğit Düşmüş olduğu Yerde Ayağa Kalkar” dedi. Atalay, “eğer gücü elinde tutan yurttaş bizlere olanak verirse bundan sonrası içinde en iyi hizmetleri sunmayı hedefliyoruz” diye konuştu. 

Arıklı; “YDP’nin Özgül Ağırlığı Vekil Sayısı İle Ölçülemez”
Son Olarak konuşma meydana getiren Tekrardan Doğuş Partisi Genel Başkanı ve Bayındırlık Ulaştırma Bakanı Arıklı Hükümet icraatlarına değinerek; ”Önümüzde 2027 yılına kadar devam edecek istikrarlı bir dönem var. Bu zamanda kronikleşmiş sorunları çözüp, lüzumlu reformları yapacağız. Bu reformları yaparken mevcut iç statükonun baş savunucuları sendikalar, STÖ ler ve karşıcılık partileri ile savaşım edeceğimizi biliyoruz buna da hazırız…”
Arıklı YDP nin bir misyon partisi bulunduğunu ve köklerinin 1980 li yıllara kadar uzandığını belirterek; “YDP nin Kıbrıs Türk siyasetindeki özgül ağırlığı Vekil sayısı ile ölçülemez. YDP küllerinden doğan bir partidir…”dedi.

YDP de küskünlerle yeniden kucaklaşıldığını söyleyen Arıklı, sözlerini şu şekilde sürdürdü;”Taş yerinde ağırdır. Biz 21 ay ilkin bu partiden ayrılan arkadaşlarımızla kucaklaşıp daha kuvvetli ve inançlı bir halde yolumuza devam ediyoruz…” dedi