Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonun ateşi düşmeye başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonun ateşi düşmeye başladı

İZFAŞ ve TÜRSAB Fuarcılık ortaklığında düzenlenen TTI İzmir 17. Internasyonal Gezim Tecim Fuar ve Kongresi Fuar İzmir’de kapılarını açtı. 
Türkiye’nin dört bir yanından gezim profesyonellerini bir araya getiren TTI İzmir ile eş zamanlı olarak; 7-10 Aralık tarihleri içinde TTI Outdoor Kamp, Karavan, Tekne, Outdoor ve Ekipmanları Fuarı üçüncü kez, TTI Health 1’inci Sıhhat Turizmi Fuarı da ilk kez ziyaretçilerini ağırlıyor.
Fuar’ın açılışını Başbakan Yardımcısı Gezim Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Venezuela Gezim Bakanı Ali Ernesto Padron Paredes, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve İZFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Tunç Soyer ve TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz B. Bağlıkaya ile öteki müessese temsilcileri beraber yapmış oldu.
Başbakan Yardımcısı, Gezim, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, açılış töreninde yapmış olduğu konuşmada, turizmde, koronavirüs salgını öncesi sayılara ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söylemiş oldu.
Türkiye ile KKTC içinde turizmle ilgili projelerin önemini vurgulayan Ataoğlu, KKTC’nin yatak kapasitesinin artırılması mevzusunda emekler yapılmasının mecburi olduğuna işaret etti.