Bugün, Türkiye Cumhuriyeti Gömü ve Maliye Bakanlığı’nda meydana gelen ziyarette karşılıklı istişarelerde bulunulmuş oldu.

Maliye denetim mekanizmasının önemine vurgu meydana getirilen görüşmede ek olarak; Türkiye Cumhuriyeti Gömü ve Maliye Bakanlığı’nın kullandığı otomasyon sistemi deneyiminden KKTC Maliye Bakanlığı’nın da faydalanması, teknolojik alt yapı için ihtiyaç duyulan tüm desteğin verilmesi mevzularında mutabakat sağlandı.

KKTC 2024 Mali Yılı Bütçesine, Türkiye Cumhuriyeti tarafınca sağlayacak,  kredi ve  hibeler mevzusunda değerlendirmelerde bulunulmuş oldu. 

Buradaki görüşmede, KKTC Ankara Büyükelçisi İsmet Korukoğlu, Maliye Bakanlığı Müsteşarı Burak Şoföroğlu, Gömü ve Muhasebe Dairesi Müdürü Sezai Emre ile Hususi Kalem Müdürü Kamil Ağcabay da yer aldı.

Üstel, yurt dışından sanatçıları kabul etti: “Türk dünyasındaki yerimizi alıyoruz”

Üstel, yurt dışından sanatçıları kabul etti: “Türk dünyasındaki yerimizi alıyoruz”

Ankara’daki temaslarını tamamlayan Maliye Bakanı Dr. Özdemir Berova, bu akşam Esenboğa Havalimanı’ndan Adana’ya hareket edecek. Buradan Mersin’e geçecek olan Maliye Bakanı, Mersin Internasyonal Limanı’nda araştırmalarda bulunacak.