Emek verme ve Toplumsal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, Ankara ziyaretleri çerçevesinde Öğretmen Necla Kızılbağ Huzurevi’ni ziyaret ederek, yürütülen çalışmalarla ilgili yerinden informasyon aldı.

Türkiye Aile ve Toplumsal Hizmetler Bakan Yardımcısı Leman Yenigün ve huzurevi yetkilileri Bakan Gardiyanoğlu’na birlikte rol aldı.

Emek verme ve Toplumsal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Serkan İlseven, Toplumsal Hizmetler Müdürü Alev Ecevit de ziyarette yer aldı.

Ziyaretin başlangıcında, Bakan Gardiyanoğlu’na, merkezle sunum yapılmış oldu.

Anavatan Türkiye’nin toplumsal hizmetler alanında mühim aşama kaydettiğine işaret eden Gardiyanoğlu, Türkiye Aile ve Toplumsal hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş Özdemir’e, geçtiğimiz günkü ziyarette kendilerine gösterdiği yakın ilgiye ve işbirliğine teşekkür etti, bugün de Bakan Yardımcısı Laman Hanım’ın ziyarette bulunmasının, gelecek dönemde toplumsal hizmetler alanında yapılacak ortak çalışmalara ışık tutacağını altını çizdi

Ataoğlu TÜRKSOY Daimi Konseyi 40. Dönem Kültür Bakanları toplantısına katıldı

Ataoğlu TÜRKSOY Sürekli Konseyi 40. Dönem Kültür Bakanları toplantısına katıldı

Bakanlık görevinde, insani mevzulara, toplumsal hizmetlerin tam kapasite ve yeni donanımla uygulanmasına devamlı ayrı bir ehemmiyet vereceğini ifade eden Gardiyanoğlu, “ Bu görevler geçici. İnsanımıza, yaşlılarımıza hatırlanacak hizmetler bırakmamız lazım. Benim tek hedefim bu. Bunun için de hem kendi potansiyelimizi harekete geçireceğiz, hem de Anavatanımızın potansiyelinden faydalanacağız” dedi

Sadık Gardiyanoğlu, ziyaret vesilesiyle, yaşlılarla söyleşi etti, sportif faaliyetlerine katıldı.