Bir doktor, iki eczacı daha tutuklandı!

Bir hekim, iki eczacı daha tutuklandı!

Kabulde Bakanlık Müdürü Mehmet Ercilasun da hazır bulunmuş oldu.
 
NAİMOĞULLARI
 
Kabulde konuşan Mustafa Naimoğulları hayvan üreticilerinin tarımsal arazi noktasındaki sıkıntıları aktararak ciddi bir ekonomik krizle karşı karşıya olduklarına dikkat çekti. Naimoğulları, hayvancıların sıkıntılarını Ziraat Bakanına da aktardıklarını ve bu yönde bazı talepleri olduğuna vurgu yaparak, beklentilerinin hayata geçmemesi halinde tepkilerini gene gündeme taşıyacaklarını söylemiş oldu.  
Hayvancıların beklentilerini aktarmak için İçişleri Bakanlığını ziyaret ettiklerini ifade eden Naimoğulları, tarımsal arazi edinebilme noktasında bazı problemler yaşandığını da aktardı.
 
Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Naimoğulları yapmış olduğu konuşmada, ara sıra olumsuzlukların yaşandığını sadece yaşanılan sorunların bir tek ilgili bakanlıkların uhdesinde olmadığını, hükümetin de sorumluluğunun bulunduğunu söylemiş oldu.
 
 
OĞUZ
 
İçişleri Bakanı Dursun Oğuz, Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği ile gönül bağlarının bulunduğunu ve geçmiş bakanlık döneminde emekleri uzlaşı sağlayarak sürdürdüklerini hatırlattı. Ülkenin zor bir dönemden geçtiğime vurgu icra eden Oğuz, bu zorluğun artmamasını temenni etti. 
 
Geçmiş dönemlerde sektörün sorunlarını iyi niyet çerçevesinde çözmeye çalıştıklarını ve yönde birçok probleminin çözülmesini sağladıklarını dile getiren Bakan Oğuz, bundan sonraki süreçte de üreticinin yanında olmaya, ellerindeki imkanlar dahilinde desteklerinin devam edeceğini söylemiş oldu.
 
Ülkede tarımsal arazilerin kiralanmasının İçişleri Bakanlığı’nın sorumluluğunda bulunduğunu ifade eden Oğuz, tarımsal faaliyetin devam etmesi icap ettiğini vurgulayarak “Ülkedeki her karış toprağın üretilmesi, ekim yapılması gerekiyor. Bu çerçevede hükümet politikası olmak zorundadır. Bir gıdanın soframıza ulaşmanın ne kadar mühim bulunduğunu gördük. Hayvancılarımıza ziyaretlerinden dolayı oldukça teşekkür ederim. Onlar benim daima gönül dostum olmaya devam edecektir.” dedi.
 
Oğuz, her sektörün sıkıntılarını dile getirme hakkı bulunduğunu vurgulayarak tamamladı.