Dernek yetkilileri Bakan Berova’ya derneğin emekleri hakkında data verdi.

TÜMSOY 
Alsancak Mare e Monte Yardım Dernek Başkanı Ayşe Tümsoy, eğitim ve sıhhat üstüne, okul ve hastanelere projeler üreten bir sivil cemiyet kuruluşu olduklarını belirterek, 10 Kasım’da, Alsancak ilkokulunun Oyun Parkı Projelerinin açılışını gerçekleştirmeye hazırlandıklarını kaydetti. Bakan Berova’yı da açılışa çağrı etti. 

Berova: 2024 için gelir artırıcı önlemler alacağız

Berova: 2024 için gelir artırıcı önlemler alacağız

Tümsoy ek olarak, kısa sürede Çamlıbel Sıhhat Ocağı’nın tüm gereksinimlerini karşılayacak projelerinin de sonuna geldiklerini söylemiş oldu. 

BEROVA
Maliye Bakanı Özdemir Berova da kabuldeki konuşmasında, nihai amaçları halka hizmet sunmak olan sivil cemiyet örgütlerinin, demokratik bir toplumun başrol oyuncuları bulunduğunu kaydetti. 

Vatanımızda de eğitim, sıhhat, kültür, çevre ve insanı yardım mevzularına kadar pek oldukça alanda projeler üreten sivil cemiyet kurumlarının çalışmalarını yakından takip ettiğini ve takdire şayan bulduğunu söylemiş oldu. 

Maliye Bakanı Berova, Alsancak Mare e Monte Yardım Derneği’ne gönül veren çalışkan ve duyarlı hanımefendileri da kutlama ederek, özelde bölgeye, genel anlamda ise ülkeye verdikleri hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.