Üstel: Devletimizi yeni dünya düzenine göre geleceğe hazırlayacağız

Üstel: Devletimizi yeni dünya düzenine nazaran geleceğe hazırlayacağız

2021 yılından bu yana senelik prim üretiminde mahalli sigorta şirketleri içinde birinciliği göğüsleyen Capital Sigorta, 2023 yılının ilk 9 ayının verilerine nazaran de bu yılı birincilikle kapatacağı belli oldu. 

Tekin Arhun’dan sigorta çalışanlara teşekkür ziyareti
   Capital Sigorta Kurucu Başkanı, en büyük hissedarı ve Capital Group Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Arhun, bundan önceki yıla nazaran prim üretiminde yüzde 135 gelişme oranını yakalayan Capital Sigorta çalışanlarına teşekkür etmek ve çalışmalarını yerinde gözlemlemek için Capital Sigorta’yı ziyaret etti. 
   Ziyareti esnasında tüm çalışanlarla kucaklaşan Tekin Arhun;  Capital Sigorta’nın oldukca kısa bir sürede ulaşmış olduğu bu başarıdan gurur duyduğunu ifade ederek, sigortalılarımızın mutluluğunu herşeyin ötesinde tutan ve onların gereksinimlerine yanıt vermek için fedakarca çalışan Capital Sigorta Ailesine teşekkürü bir borç bildiğini belirtti. 
   Bilhassa sigorta şeklinde insana dokunan ve meydana getirilen işin toplumsal tesirinin yüksek olduğu bir sektörde, riskleri ve beklentileri öngörebilmenin, doğru çözümleme ederek çözüm geliştirebilmenin önemine değinen Tekin Arhun, Capital Sigorta’nın bu sorumlulukla, risk algısının, riske yönelik önlemlerin ve aksiyonların iyi mi değiştiğine dair izlenecek yol haritasını oldukca iyi planladığını altını çizdi. Tekin Arhun tüm çalışanlara; daima iyi bir aile şeklinde karşılıklı itimat, saygı, katılım, hakkaniyet ve ortaklaşa iş esasıyla işlerine sarılmaya devam etmelerini söylemiş oldu.
   Capital Sigorta acentelerine, iş ortaklarına, Capital Sigorta’ya güvenerek; canlarını, araçlarını, işyerlerini, evlerini Capital Sigorta güvencesine veren tüm müşterilere, sigortacılık sektöründe de kendilerini birinci sıraya çıkaran halkımıza da teşekkür eden Arhun; önümüzdeki nice yıllarda da hep beraber en iyisi olmak için azimle çalışmaya, değerlerimiz ışığında daha kuvvetli ve başarıya ulaşmış olmaya devam etmek kararlılığında olduklarını belirtti