Süleyman Cengiz Eminoğlu (Cengo) Vakfı, Evkaf’ın da katkılarıyla çocuklar ve gençlerin yararı için projeler üretmeye devam ediyor.

Uzun soluklu emek harcamalar sonucunda fazlaca sayıda iyiliksever insanoğlunun katkı koyduğu Cengo-V Girne Püsküllü ve Çocuk Parkı, Evkaf’ın da maddi ve tinsel destekleriyle evlatların ve gençlerin kullanımına hazır hâle getirildi.

Sonbahar kendini hissettirecek... Sıcaklıklar düşüyor...

Güz kendini hissettirecek… Sıcaklıklar düşüyor…

Açılış esnasında açıklamalarda bulunan Evkaf Genel Müdürü Prof. Dr. İbrahim Benter, senelerdir karşılıksız iyilik yaparak vakıf geleneğini Cengo Vakfıyla yaşatan Özge Özbekoğlu’na bizlere bu gururu yaşattığı için teşekkür etti.

Evlatlarımızın fena alışkanlıklardan uzak durması maksadıyla alternatif çözümler üretmemiz gerektiğine de değinen Benter, iyiliksever insanların bir araya vardığında başaramayacağı hiçbir şey yok, bu örnek proje inşallah her insana örnek olur, hep beraber bu projeleri arttırarak devam ettiririz, ifadelerini kullandı.

Cengo Vakfı’nın kurucusu Özge Özbekoğlu ise açılışta yapmış olduğu konuşmasında gönüllü bir ekiple çıktıkları bu mutluluk yolculuğunda sonuna geldikleri için fazlaca mutlu olduklarını, sürdürülebilir bir bina ve parkı topluma kazandırarak yüzlerce çocuğa ulaşabilmenin gururunu yaşadıklarını belirtti.