Ertuğruloğlu, Bakü'nün ardından Şuşa'da temaslarda bulundu

Ertuğruloğlu, Bakü’nün arkasından Şuşa’da temaslarda bulunmuş oldu

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, TC Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 14-28 Mayıs seçimlerinde elde etmiş olduğu zafer sonrasında kuvvetli bir halde tekrardan   AK Parti Genel Başkanlığı’na seçildiğini söylemiş oldu.

Cumhurbaşkanı Tatar, yüzde doksandan fazla katılımla, demokrasi şöleni şeklinde meydana gelen  4. Olağan Büyük Kurultay’de Cumhurbaşkanı  Erdoğan’ın elde etmiş olduğu zafer ve yapmış olduğu açıklamaların önemine işaret etti.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye Cumhuriyeti’nin yeni yüzyılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Ak Parti Genel Başkanı olarak TC’nin yeni dönemdeki vizyonu, kalkınma, gelişme ve refah noktasındaki yükselen hedeflerinin milleti  başarıdan başarıya taşıyacağına inanç belirtti.

Cumhurbaşkanı Tatar bu başarıların KKTC’ye de yansıması temennisini dile getirmiş olduğu mesajında şu ifadelere yer verdi:

“AK Parti ailesini kutluyorum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı kutlama ediyorum ve yeni seçilen Merkez Yönetim Kurulu üyeleri ve öteki yetkili organlara seçilenleri ek olarak kutluyorum.”