Değirmenlik-Akıncılar Belediyesi beldesindeki tüm okullar 2023-2024 eğitim öğretim yılına hazır girdi.

Naimoğulları: Balya ve saman sıkıntısını çözmek için mücadele ediyoruz

Naimoğulları: Balya ve saman sıkıntısını çözmek için savaşım ediyoruz

Değirmenlik-Akıncılar Belediye Başkanı Ali Karavezirler belde sınırları içindeki Değirmenlik İlkokulu, Cihangir-Düzova İlkokulu, Şht. Mehmet Eray İlkokulu, Balıkesir-Meriç İlkokulu, Değirmenlik Lisesi ve Gaziköy Anaokulu’nu eğitim-öğretim periyodu öncesi ziyaret ederek okul müdürleri, müdür muavinleri ve öğretmenleri ile görüştü.

Belediye tarafınca tüm okullar için hazırlanan fiil planları belediyenin desteğiyle uygulandı, hem eğitimci hem de öğrencilerin sıhhatli bir döneme başlaması için lüzumlu hazırlıklar yapılmış oldu.

Okulların su depolarının temizlik ve dezenfeksiyonu, okulların dış bahçe temizliği, okul binası ve sınıfların boya ve tamirat işleri yapılarak, okullar yeni eğitim-öğretim yılına eksiksiz başlaması sağlandı.

Değirmenlik İlkokulu yenileniyor…

Ulusal Eğitim Bakanlığı ile imzalanan protokoller bağlamında; Değirmenlik İlkokulu zemin katına müdür odası, müdür muavini odası, sekreterlik ve öğretmen odası ile 2 sınıf yapılırken, birinci katta ise 2 sınıf ve oldukca amaçlı salon inşaatı yapımına başlandı.

Eğitim için maddi tinsel gösterilen tüm emek ve özverinin boşa harcanmadığını söyleyen Ali Karavezirler, “Değirmenlik-Akıncılar Belediyesi olarak belde sınırları içinde bulunan tüm okullarımıza katkımız sürecektir” dedi.

Değirmenlik-Akıncılar Belediyesi’yle yakın ortaklaşa iş ve dayanışmasından dolayı tüm okul müdürlerine, müdür muavinlerine, öğretmenlere ve okul aile birliklerine teşekkür eden Ali Karavezirler, “Beraber, oldukca daha güzel günlere ilerleyecek, geleceğimiz olan çocuklarımıza en iyi imkânları sunacağız” dedi.

Başkan Ali Karavezirler ek olarak, yeni eğitim yılının tüm okullarımızda sorunsuz başlaması için canla başla çalışan tüm ekiplere ve belediye personeline de teşekkür ederken, tüm talebe ve öğretmenlere yeni ders senesinde başarılar diledi