Etkinliğin açılış konuşmasında Merkez Hanım Kolları Başkanı Mehtap Özdemirağ, birlik ve beraberliği vurgularken, Demokrat Parti Hanım Kolları’nın uzun bir geçmişten gelen kuvvetli birlik ve dayanışma geleneğinin büyük ehemmiyet taşıdığını açıkladı. Özdemirağ, geçmişten günümüze hizmet eden ve Demokrat Parti’nin siyasal başarısı için her aşamada vazife alan Hanım Kolları üyelerine teşekkür etti. Daha kuvvetli bir Demokrat Parti için emek harcama kararlılığıyla ileriye doğru adımlar atacaklarını belirtti ve bu süreçte kendilerine destek olan Demokrat Parti Genel Başkanı Fikri Ataoğlu, Genel Yazman ve Milletvekili Serhat Akpınar ve Milletvekili Hasan Tosunoğlu’na teşekkürlerini iletti.

Gecede söz alan Milletvekili ve Genel Yazman Serhat Akpınar, bilhassa görevi gereği yurt haricinde bulunan Genel Başkan’ın ilettiği hususi mesajı paylaştı. Akpınar, Demokrat Parti’nin temel değerleri içinde bulunan bayanlara, tüm ilçe başkanlıklarına, ilçe hanım kollarına, örgütlerin hanım yönetim kurullarına ve Merkez Hanım Kolları Yönetimine içten başarı dileklerini ileterek, yürüttükleri emekler için içten teşekkürlerini sundu.

Töre, Türkiye Dışişleri Bakanı Fidan’ı ziyaret etti

Töre, Türkiye Dışişleri Bakanı Fidan’ı ziyaret etti

Daha çok Demokrat Parti hanımını siyasette görmek istediklerini dile getiren Akpınar, Demokrat Parti’nin 50. Yıl Vizyonu olan ‘Gelecek Hanımdır’ Hedef Programını tanıttı.

Gecenin ilerleyen saatlerinde hususi çekilişlerle gereksinim sahibi ailelere ve küçüklere destek sağlanması amacıyla yardımlar toplandı. Yoğun dayanışmanın yaşandığı gecede, Demokrat Parti Bayanları, mutlak güç, dayanışma ve beraberlik mesajını net bir halde iletti.