Polis Basın Subaylığı’ndan meydana getirilen açıklamaya bakılırsa, yarın belirtilen saatler için alternatif yol güzergahları şu şekilde:

“-Organize Endüstri Bölgesine gitmek isteyen sürücüler için ulaşım, Altınbaş Petrol Trafik Işıkları Kavşağı üstünden kontrollü olarak sağlanacak.

-Gazimağusa istikametinden gelip Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’ne gitmek isteyen sürücüler için ulaşım, Lefkoşa Şimal Çevre Yolu ile Yakın Doğu Bulvarı üstünden sağlanacak.

-Gazimağusa istikametinden gelip Lefkoşa kent içine gitmek isteyen sürücüler için ulaşım, Hamitköy Çemberinden sola dönerek, Mimar Mehmet Vahip Caddesi ile Şht. İsmail Beyoğlu Caddesi yada Honda Trafik Işıklarından sola dönerek, Şht. Mustafa Ahmet Ruso Caddesi üstünden sağlanacak.

-Gazimağusa istikametinden gelip Güzelyurt istikametine gitmek isteyen sürücüler için ulaşım, Lefkoşa Şimal Çevre Yolu üstünden Gönyeli Çemberi güzergahı yada Lefkoşa Mehmet Akif Caddesi üstünde bulunan Citröen Trafik Işıkları kavşağı ile Metehan-Alayköy Çevre yolu üstünden sağlanacak.

Çatalköy'de ani ölüm... Daha 38 yaşındaydı...

Çatalköy’de ani ölüm… Daha 38 yaşındaydı…

-Güzelyurt istikametinden gelip Lefkoşa istikametine gitmek isteyen sürücüler için ulaşım, Alayköy-Metehan Çevre yolu yada Gönyeli Çemberi ile Dr. Burhan Nalbantoğlu Caddesi (Devlet Hastanesi) güzergahı üstünden sağlanacak. 

-Girne istikametinden gelip Lefkoşa istikametine gitmek isteyen sürücüler için ulaşım, Girne-Lefkoşa Anayolunu kullanarak, Gönyeli Çemberi ile Dr. Burhan Nalbantoğlu Caddesi (Devlet Hastanesi) güzergahı üstünden sağlanacak.”

Polis açıklamasında, trafik akışına engel olmamak için sürücülerin belirtilen yollar üstüne araçlarını park etmemeleri, ek olarak trafik işaret ve işaretçilerine uymaları istendi.