Görüşmede CTP Milletvekilleri Filiz Besim, Sıla Usar İncirli ve Doğuş Derya da hazır bulunmuş oldu. İKD Yönetim Kurulu üyelerinin de katılmış olduğu görüşme, İKD Binasında gerçekleştirildi.

Ziyarette konuşma gerçekleştiren CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, memlekette olan bitenlerle ilgili kaygı taşıdıklarının altını çizdi ve görüş alışverişinde bulunmak için ziyaretlerine devam ettiklerini söylemiş oldu.

Maviş: Eğitime sorunlarla başladık

Maviş: Eğitime sorunlarla başladık

Erhürman, “Bu ülkeyi hep beraber ayağa kaldıracağız. Bu halkı, bu ülkeyi bu hale getiren bu zihniyet gidecek” ifadelerini kullandı. İş dünyasında neler yaşandığıyla ilgili de görüş alışverişinde bulunmak için söz mevzusu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Erhürman, krizlerin hanımefendileri daha fazlaca etkilediğini de beyan etti.

CTP olarak derneklere, sivil cemiyet örgütlerine yaptıkları ziyaretlere devam edeceklerine işaret eden Erhürman, İş Hanımefendileri Derneği yetkililerine kabulden dolayı teşekkür etti.

İş Hanımefendileri Derneği Başkanı Fatma Özok da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek sözlerine başladı ve iş dünyasında yaşanmış olan sıkıntıları CTP heyetine aktarma fırsatı elde etti. Özelde hanımefendilerin genel anlamda ise iş dünyasının yaşamış olduğu sıkıntılarla ilgili konuşma fırsatı yakalayan Özok, CTP’ye ziyaretinden dolayı teşekkür etti.