19 bin kişinin etken olarak gezim trafiği yarattığı, Avrupa içinde en yoğun dönemlerde 50 bin insanı hareket ettiren Dünyanın en büyük gezim organizasyonu European Poker Tour (EPT) -bu seneki organizasyonunu KKTC’de Merit Hoteller grubunun yeni oteli – Merit Royal Diamond Hotel’inde gerçekleştirmiş oldu.

European Poker Tour’un düzenlemiş olduğu poker turnuvası için 60 değişik ülkeden 5 binin üstünde turistin KKTC’yi ziyaret etmiş olduğu tahmin ediliyor.

Girne, Alsancak ve Lapta otelleri doldu

Dünyanın dört bir yanından gelen turistler, Girne, Alsancak ve Lapta bölgelerinde bulunan otelleri doldururken sürem sonu esnafın yüzünü güldürdü.

Tufan Erhürman: Nüfus politikası olmaksızın plan yapılamaz

Tufan Erhürman: Nüfus politikası olmaksızın plan yapılamaz

Turnuva için ülkemize gelen turistler Merit Grubu haricinde bölgede bulunan öteki otellerin de dolmasını sağlarken, esnafın da yüzünü güldürdü.

Kalabalık gruplar halinde gelen turnuva oyuncusu turistler, turnuva dışındaki zamanlarını kültür gezileri yaparak, ülkemizin görkemli doğasındaki etkinlikler düzenleyerek ve Girne merkezde alışveriş yaparak değerlendirdi.

Turistlik turlar, çarşı ziyaretleri, dağ safarileri ve tekne turlarına katılan binlerce turisti ülkemize getiren Europen Poker Tour-Merit Poker ortak organizasyonu -bugün bitiyor.