Göktaş, konuk bakan Gardiyanoğlu’nu bakanlık kapısında karşıladı.

Sosyal güvenlik desteğine başvuru yapmayanlar için süre ay sonuna kadar uzatıldı

Toplumsal güvenlik desteğine müracaat yapmayanlar için süre ay sonuna kadar uzatıldı

Bürokratların da katılmış olduğu ve ortalama bir saat devam eden görüşmede, iki bakanlık içinde yürütülmesi planlanan ortak toplumsal mesuliyet projeleri ele alındı.

Toplumsal reformlar ile ilgili işbirliklerinin değerlendirildiği ve toplumsal hizmetler alanında  görüş  alışverişi ile  deneyim paylaşımının yapıldığı  heyetler arası toplantı sonrası Göktaş, Sadık Gardiyanoğlu’nu ağırlamaktan mutlu olduklarını belirterek, ‘‘Görüşmemizin  ve ortak çalışmalarımızın verimli sonuçlar getireceğine inanıyoruz’’ açıklaması yapmış oldu.

Emek harcama ve Toplumsal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu da, Ankara’da gördükleri ilgiye ve hassasiyete teşekkür etti.  
 Gardiyanoğlu, “Toplumsal hizmet alanında, personelin hizmet içi eğitimi, karşılıklı yetişim programlarının başlaması ve yaşlı bakım evleri, rehabilitasyon merkezleri ile çocuk bakım evlerini altyapısının güçlenmesi için Sayın Bakan’la oldukça verimli bir görüşme yaptık.Somut desteğini aldık.Toplumsal hizmetler anlamında, Yeşilırmak’tan Karpaz’a kadar bakanlığımıza ilişkin tüm merkezler daha modern hizmet anlayışına kavuşacak” dedi.