Emek verme ve Toplumsal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyaonğlu, Lapta Huzurevi’ni ziyaret ederek Mare Monte Girişimci Bayanlar Derneği tarafınca 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla düzenlenlediği etkinliğe katıldı.

Etkinlikte, huzurevinde bakım gören yaşlılar, dernek üyeleriyle beraber çeşitli boyama aktiviteleri gerçekleştirmiş oldu, arkasından keman dinletisi ve şarkılar eşliğinde yemekler yendi.

Emek verme ve Toplumsal Güvenlik Bakanlı Sadık Gardiyanoğlu, derneğin, Yaşlılar Günü kapsamında düzenlemiş olduğu etkinliğe katılmaktan kıvanç duyduğunu belirterek, sivil cemiyet örgütlerin bakanlığın paydaşları bulunduğunu altını çizdi.

Dikkat... Bu bölgeler elektriksiz kalacak...

Dikkat… Bu bölgeler elektriksiz duracak…

Bakanlığın, paydaşları olan sivil Cemiyet örgütleriyle ortaklık içinde emek vererek, daha iyi hizmet verir duruma geleceğini dile getiren Gardiyanoğlu, sivil cemiyet örgütleriyle birçok toplumsal mesuliyet projesine imza atmayı hedeflediklerini söyledi. Gardiyanoğlu hedeflerinin Lapta Huzurevi şartlarının daha da iyileştirilerek fazlaca daha iyi bir noktaya getirmek bulunduğunu  altını çizdi.

Şimal Kıbrıs Mare Monte Girişimci Yardımseverler Derneği Başkanı Şeniz Berkin de, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Haftası sebebiyle düzenledikleri etkinlikle huzurevinde bakım gören yaşlılarla bir kez daha bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını belirterek, dernek olarak huzurevinde birçok projeyi hayata geçirdiklerini söyledi ve huzurevi yaşlıların yaşamlarını güzelleştirecek projelere yaşam vermeye devam edeceklerini dile getirdi.

BAKAN GARDİYANOĞLU GİRNE BÖLGESİNDE BAKANLIĞA BAĞLI DAİRELERİ ZİYARET ETTİ

Bakan Gardiyanoğlu, Girne bölgesinde bakanlığa bağlı daireleri  ziyaret etti. Bakan Gardiyanoğlu’na Emek verme Dairesi Müdürü Sezgi Ç. Ballı, Toplumsal Sigortalar Dairesi Müdürü Tahir Serhat ve Toplumsal Hizmetler Dairesi Müdürü Alev Ecevit birlikte rol aldı. Personel ile bir araya gelen Bakan Gardiyanoğlu dairelerle ilgili bilgiler aldı sıkıntıları dinledi.