Selahahtin Par konuşmasında iş insanları olarak  KKTC’deki yatırım fırsatlarını  değerlendirmek amacıyla ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek, programları çerçevesinde  devlet kurumları ve ekonomik teşkilat temsilcileriyle bir araya geleceklerini söylemiş oldu. 

Emek verme ve Toplumsal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu’nu ziyaret etmekten büyük mutluluk duyduklarını kaydeden Par,derneğin faaliyetleri hakkında Gardiyanoğlu’na informasyon verdi.

Emek verme ve Toplumsal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu da  KKTC’ye yapılacak yatırımların ülke ekonomisine katkıda bulunacağına işaret ederek, Türkiye’den gelen yatırımcı ve iş insanlarının ülkeye yeni bir anlayış ve hizmet getireceğine inanç belirtti.

Başbakan Üstel: Hükümet programında ne yazdıysak, hepsini yerine getireceğiz

Başbakan Üstel: Hükümet programında ne yazdıysak, hepsini yerine getireceğiz

KKTC’deki emek harcama yaşamı ve iş imkanı yaratılacak sektörlerle  ile ilgili  bilgiler veren  Gardiyanoğlu, ülkedeki öncelikli sektörlerin eğitim, gezim ve inşaat olduğuna vurgu yaparak,  KKTC’de her sektörde ciddi yatırım fırsatlarının bulunduğunun altını çizdi.

“Ülke ekonomisine katkı sağlayacak  her işadamını ve yatırımcıyı kırmızı halıyla karşılamamız  lazım” şeklinde konuşan Gardiyanoğlu, “Her  gelen yatırımcı istihdam, ülke ekonomisine katkıdır.” dedi.