Gardiyanoğlu konuşmasında,  göreve gelir gelmez atmış olduğu  yürekli adımlardan dolayı Bakan Gardiyanoğlu’nu kutlama ederek, görevinde başarılar diledi.

Ercan’da pazar günü uyarı eylemi yapılacak

Ercan’da pazar günü uyarı eylemi yapılacak

REMZİ GARDİYANOĞLU:”GÖSTERİLEN DİK DURUŞU TAKDİR EDİYORUZ”
“Seneler sonrasında bir kamu kurumunda ortaya çıkarılan bir yolsuzluğun kısa sürede yargıya taşınmasını ve gösterilen dik duruşu takdir ediyoruz.” diyen Gardiyanoğlu,  özgür çalışan hekimler olarak bu süreçte her türlü desteği vermeye  hazır olduklarının  mesajını  verdi. Gardiyanoğlu ek olarak  reçetesine ve hekimine ulaşmakta  güçlük çeken tüm vatandaşlara destek olmaya da  hazır olduklarını  kaydetti.

BAKAN  GARDİYANOĞLU: “İLACA ERİŞİM SIKINTISI OLAN VATANDAŞLARIMIZI MAĞDUR ETMEYECEĞİZ”
Bakan Gardiyanoğlu da konuşmasında reçete vurgunu mevzusunun  takip edeni olmaya devam edeceğini belirterek mevzu  ile ilgili polis genel  müdürü ile bir toplantı yaparak  son gelişmelerle ile ilgili  data  aldığını hatırlattı.
Bazı hastaların ilaca erişim mevzusunda sıkıntılar yaşamış olduğu  bilgisini aldıklarını  özetleyen Gardiyanoğlu, hiçbir vatandaşın mağdur olmasını  istemediklerini  belirterek, mağduriyet yaşayanların bakanlığa ya da   özgür çalışan hemkimlere ulaşabileceklerini altını çizdi. Bakan Gardiyanoğlu Kıbrıs Türk Özgür Çalışan Hekimler Birliği’ne  destekleri için teşekkür etti.