Bakanlıktan verilen bilgiye nazaran, Hatipoğlu, Başbakanlık Uyuşturucuyla Savaşım Komisyonu ile Toplumsal Hizmetler Dairesi içinde sürdürülen iş birliğinin geliştirilmesi ve güçlendirilmesi mevzusunda Bakan Gardiyanoğlu ile görüş alışverişinde bulunarak, komisyonun kullandığı otomasyon sistemiyle ilgili informasyon verdi.

Sistemin denetimli serbestlikten yararlananların kayıt altında tutulması ve veri tabanı oluşturulması açısından oldukça yararlı bulunduğunu belirten Hatipoğlu, sistem ile Toplumsal Hizmetler Dairesi’ne başvuranlara da gerekseme gerekseme analizi yapılabileceğini söylemiş oldu.

Gardiyanoğlu: “Katkıya hazırız”

Emek harcama ve Toplumsal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu da konuşmasında, komisyonun otomasyon sisteminin son aşama mühim bulunduğunu, ek olarak komisyonun yapacağı çalışmalara bakanlık olarak katkı koymaya devamlı hazır olduklarını açıkladı.

Uyuşturucunun gençleri, evlatları ve cemiyet sağlığını tehdit ettiğini, ilköğretim düzeyine kadar indiğini belirten Gardiyanoğlu, her mevzuda komisyonun yanında olacaklarını belirtti.

KTOEÖS yarın 8 okulda eylem yapacak... İşte o okullar

KTOEÖS yarın 8 okulda fiil meydana getirecek… İşte o okullar

Denetimli serbestlikten yararlananların rehabilite edilerek topluma kazandırılması ve istihdam edilmesinin önemine işaret eden Gardiyanoğlu, bakanlık olarak bu mevzuda sorumlulukla hareket edeceklerini sözlerine ekledi.