UBP'lilerin paylaşım ve yorumları gündem oldu!

UBP’lilerin paylaşım ve yorumları gündem oldu!

Stratejik Plan çalışmalarına ilişki değerlendirmede bulunan LTB Başkanı Mehmet Harmancı, 2023 yılının yazları çalışmalarına başladıklarını belirterek, hem kurum içi hem de kurum dışı veri toplama çalışmalarının devam ettiğini söylemiş oldu. Bu verilerin bilimsel analizinden çıkan sonuçların LTB’nin önümüzdeki 3 yılını şekillendirecek olan stratejik plana yol göstereceğini ifade eden Harmancı, “Hedefimiz bilimsel yaklaşım ve katılımcılıkla şekillenmiş, şeffaflık ve hesap verebilirliği elde eden bir stratejik plan hazırlamaktır. Toplumun her kesiminin talep ve gereksinimlerini dikkate alan, hem de da gerçekçi ve uygulanabilir olan bir 3 senelik plan için çalışıyoruz” dedi.
Harmancı, Sivil Cemiyet İnisiyatifi Derneği’nin yürüttüğü ve sivil topumun karar alma süreçlerine etkin katılımını hedefleyen kampanya kapsamında hazırlanan katılım standartlarını uygulamayı taahhüt ettiğini hatırlattı ve “stratejik planlama sürecine direkt iştirakı sağlayacak bu çalıştayın etkin katılım anlamında mühim bir örnek olacağına inanıyorum” dedi. 
Harmancı ek olarak Sivil Cemiyet İnisiyatifi Derneği’ne üstlendikleri bu rol için teşekkür etti ve başkentin geleceğine yön vermek isteyen tüm sivil cemiyet örgütlerini çalıştaya çağrı etti.
Lefkoşa Stratejik Planlama STÖ Çalıştayı 2 Aralık 2023 tarihinde 09:30-17:00 saatleri içinde KTÖS salonunda gerçekleşecek. Daha çok data ve kayıt yapmak için 0533 874 01 90 numaralı telefondan SiTi yetkililerine ulaşılabilir.