Beşerler: Reçete soruşturmasını ocak ayında tamamlamayı hedefliyoruz

Beşerler: Reçete soruşturmasını ocak ayında tamamlamayı hedefliyoruz

“Öğretmenin gailesi gelecek üzerinedir” diyen Taçoy, öğretmenliğin yalnız bugünü kucaklayan değil, yarını kuran bir meslek bulunduğunu altını çizdi.
Taçoy mesajında şunları kaydetti: 
“Öğretmenlerimiz..
Bizleri eğiten, bizlere öğreten, bizleri hayata hazırlayan vazgeçilmezlerimiz.
Okul hayatıyla başlamış olan fakat okul sonrasında da aynı ölçü ve yoğunlukla devam eden bir beraberlik öyküsüdür, öğretmen ve öğrencinin ilişkisi.
İnsanın yaşamında ailesinden sonrasında en derin bağlarını kurduğu öğretmenlerimizin öğretmenler günü mübarek olsun.
Evet, doğrudur. Onları yalnız bir güne sığdırmamız asla mümkün değildir. Sadece gene de bu anlamlı gün onlara olan sevgimizi ve saygımızı göstermek için mühim bir fırsattır.
Eğitime daima büyük ehemmiyet veren ve eğitimin kıymetini uzun seneler öncesinden benimsemiş olan Kıbrıs Türk Halkı’nın öğretmene olan sıkı bağlarını bilmeyenimiz, yaşamayanımız yoktur. Öğretmenler yalnız okulla sınırı olan bir alanda değil, ülkemizin her yerinde her alanında ihtiyaç duyulan saygıyı ne olursa olsun görmektedir.
Onların kaygısı, ülkenin geleceği olan evlatlarımızın doğru bir eğitimle doğru bir fert olmalarıdır. Öğretmenin gailesi gelecek üzerinedir. Yalnız bugünü kucaklayan değil, yarını kuran bir meslektir öğretmenlik.