Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yılı dolayısıyla ileti yayımladı.

Kıb-Tek’ten ödenmemiş fatura uyarısı

Kıb-Tek’ten ödenmemiş satmaca uyarısı

Hasipoğlu’nun mesajı şöyleki:

“Türk milleti, bağımsızlık ve istikbaline olan kuvvetli inancı yardımıyla bundan tam 100 yıl ilkin oldukça zor koşullarda, örneğine azca rastlanır türden bir ulusal savaşım yürüterek kuvvetli bir Cumhuriyet’in temellerini atmıştır.

Dünya geçmişine de tesir eden bu savaşım Gazi Mustafa Kemal Mustafa Kemal Atatürk ve tabanca arkadaşlarının öncülüğünde, Anadolu’daki bin senelik Türk varlığını pekiştirerek ebedileştirmiştir.

Mustafa Kemal Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 100 yıl ilkin büyük bir savaşım sonrası kurulan Türkiye Cumhuriyeti bugün müdafa sanayisinden sağlığa, ulaşımdan enerjiye, gün eğitimden tarıma, spordan sanatla alakalı faaliyetlere kadar her alanda dev yatırımlar gerçekleştirerek adını ve bayrağını altın harflerle zirvelere taşımıştır.

 Vurgulamak isterim ki; cumhuriyetimizin 100. yılı, bununla birlikte hem Türkiye Yüzyılı’nın hem de KKTC’nin de bu yüzyılın parçası olma sürecinin başlangıcı olacaktır.

Bu vesile ile Cumhuriyetin 100. yılını coşkuyla, gururla, heyecanla şahsım ve partim adına kutluyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızda, Cumhuriyetimizin 100. yaşlarında Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Mustafa Kemal Atatürk’ü, tabanca dostlarını, bu yolda canlarıyla kanlarıyla savaşım eden tüm kahramanlarımızı, şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.”