Türkiye’nin ve Ankara’nın gezim alanındaki en mühim buluşmalarından kabul edilen Travelexpo Ankara, Atis Fuarcılık A.Ş. Tarafınca 6’ncı kez Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Gezim Bakanlığı desteğiyle düzenleniyor.

KKTC, Başbakan Yardımcılığı, Gezim, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı Müsteşarı Serhan Aktunç başkanlığındaki kurul ve sektör temsilcilerinden oluşan bir heyetle, 2024 senesinde gezim gelirlerini artırmaya yönelik yeni bağlantılar oluşmasını sağlamak amacıyla, fuarda içeriyor. 

16 – 19 Kasın 2023 tarihleri içinde gerçekleştirilecek olan Travelexpo Ankara fuarına KKTC, KITSAB, KITOB, KITREB, RESBİR yanında otel acente ile gezim sektörü temsilcileri ile içeriyor. 

200’ün üstünde katılımcı ile 30,333’den fazla ziyaretçinin iştirak etmesi hedeflenen fuarın ilk gününde, KKTC standına yoğun ilgi gerçekleşti.

YILMAZ VE ERSOY KKTC STANDINI ZİYARET ETTİ

Bütçe görüşmeleri yarın devam edecek

Bütçe görüşmeleri yarın devam edecek

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Gezim Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Gezim Bakan Yardımcısı Ender Alpaslan KKTC standını ziyaret ederek, Başbakan Yardımcılığı, Gezim Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı Müsteşarı Serhan Aktunç ve beraberindeki KKTC heyeti ile bir araya geldi.