Kıbrıs Tecim Odası ile yapmış olduğu toplantılarda bölgeyle ilgili detaylı bilgiler alan ve kendi hedeflerinden bahseden tüm ortaklık yetkilileri, toplantı sonrasında olabildiğince süratli hareket etmeye karar vererek ilk somut adımı attı.

Kıbrıs’a ilk ofisini; borsa tarafında finansal yazılım üreten ve hususi eğitimler veren Sedat Ocakcı Danışmanlık markası ile açan tüm ortaklık, eğitmeni Hasan Sevinc’i belirli dönemlerde eğitim vermesi için Kıbrıs’taki ofise gönderecek.

“Kıbrıs Stratejik Noktalarımızdan Biri”

Mühim projeleriyle adından çoğunlukla söz ettiren Sedat Ocakcı, Kıbrıs adımını şu sözlerle açıkladı:

“Kıbrıs ülkemizin en stratejik noktalarından biri. Biz Şimal Kıbrıs Türk Cumhuriyetini uzun süredir takip ediyoruz fakat normal olarak uzaktan kovuşturmak, ülkeye gitmek kadar etkili bir adım değil. Daha yakından kovuşturmak, yatırım fırsatlarını görebilmek, ürettiğimiz ürün ve hizmetlerle ilgili bölgede kendimize alan yaratabilmek adına somut bir adım atmaya karar verdik. Süratli şekilde aksiyon alarak ofisimizi açtık. Hedefimiz; bir ofisle yaptığımız açılışı, kısa sürede tüm firmalarımızın temsilciliklerinin olduğu bir iş merkezine çevirmek ve tüm ortaklık olarak burada etkinlik göstermek.’’

Ocakcı Tüm ortaklık’den Bir Hamle Daha!

Kıbrıs’a adım atacağını açıklaması ve hamlesiyle gündeme gelen Ocakcı Tüm ortaklık, yeni projesiyle de dikkatleri üstüne çekti. Yozgat’ta dron fabrikası kuracağını açıklayan Tüm ortaklık, araçların yola çıktığını da açıkladı. Hem Kıbrıs adımı hem dron fabrikasının açılma sürecinden dolayı son aşama yoğun bir döneme girdiklerini ifade eden Sedat Ocakcı, yeni projesinden şu sözlerle bahsetti:

Reçete vurgunu operasyonu... Gardiyanoğlu, operasyonu gece boyunca Bakanlık’tan takip etti...

Reçete vurgunu operasyonu… Gardiyanoğlu, operasyonu gece süresince Bakanlık’tan takip etti…

“Yozgat’ta dron fabrikası açıyoruz. Araçlarımız yola çıktı ve en kısa sürede faaliyete geçecek şekilde aksiyon aldık. Öteki taraftan Kıbrıs’taki ofisimizi büyütmek için çalışmalara başladık. Yoğun bir döneme giriyor olsak da hayata geçireceğimiz projelerin ülkemize katkılarını düşünmek, faaliyetlerimize devam etmemiz için moral deposu oluyor.”

“Yenilikçi Fikirler Işığında Gelişiyoruz”

Yeni yatırım fırsatlarını değerlendirdiğini ve bu alanda çalışmalarını sürdüreceğini ifade eden Ocakcı; “Ocakcı Tüm ortaklık olarak Kıbrıs’ta bir ofis açmayı uzun süreden beri planlıyordum. Yatırım fırsatlarını değerlendirmek için süratli aksiyon alarak Kıbrıs’taki ofisimizi kısa sürede açtık. Yenilikçi fikirleri devamlı desteklediğimiz benzer biçimde Kıbrıs’ta da bir tek ofis açmakla kalmayıp yeni projelerimizi hayata geçireceğiz.” sözleriyle tüm ortaklık yapısının yenilikçiliğe verdiği önemi bir kez daha hatırlattı.

Yeni projelerini ve çalışmalarını kovuşturmak isteyenler için web adresi üstünden hizmetlerini paylaşan Tüm ortaklık’e 0232 270 18 00 numaralı kontakt hattı ve [email protected] mail adresi üstünden ulaşmak mümkün.