Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

KIBRIS Alişan Şan, görevini Özdemir Berova'ya devretti

KIBRIS
                                        Alişan Şan, görevini Özdemir Berova'ya devretti
14.08.2023 17:07
7
A+
A-

[ad_1]

Alişan Şan, görevi yeni bakan Özdemir Berova’ya devretti.

Görevi devrederken konuşan Alişan şan, bakanlığı döneminde gerçekleştirdikleri icraatları anlatarak, ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını altını çizdi.  ‘bu bir bayrak yarışıdır’ diyen Alişan Şan, ‘görevi Başbakanın takdiriyle, Özdemir Berova’ya devrettiğini kaydetti. 

Berova: Kan değişimi yapılmış oldu
Görevi devralan Maliye Bakanı Özdemir Berova’da, Alişan Şan’a fazlaca kıymet verdiğini belirterek, ‘zor bir dönemde bu görevi aldı ve yapmış olduğu icraatlarla büyük bir sorun oluşmadan bu günlere gelmemizi sağlamış oldu’ ifadelerini kullandı. 

Yüksek yaşam pahalılığı karşısında ülkenin bundan minimum şekilde etkilenmesi için yoğun çabalar verildiğini özetleyen Berova, ‘bugün itibariyle vazife değişikliği oluyor. Kan değişimi yapılmış oldu. Bu değişimler bazen politika içinde olur” ifadelerini kullandı. 

[ad_2]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.